Au existat mai mulţi "răniţi"! :) Analiza de zile mari făcută de Dinu: "Delorge e bun să păzească digurile olandeze. Salomao poate fi folosit la analizele veterinare, Subotic nu are treabă cu fotbalul".

25 sep 2018 3599 afişări Liga 1
Au existat mai mulţi "răniţi"! :) Analiza de zile mari făcută de Dinu: "Delorge e bun să păzească digurile olandeze. Salomao poate fi folosit la analizele veterinare, Subotic nu are treabă cu fotbalul".

Cornel Dinu a analizat o parte din lotul lui Dinamo şi i-a criticat dur pe străinii aflaţi în prezent la echipă. Despre Delorge a spus, pentru Telekom Sport, că ar fi bun să păzească digurile olandeze făcute pentru oprirea mareei, cât despre Katsikas a spus că e mai lent ca ritmul de sirtaki. Jucătorii români au scăpat mai uşor de tirada lui "Mister".

Jaime Penedo: "Nu l-aş păstra în lot."

Laurenţiu Corbu: "Intră în categoria că nu e pregătit pentru nivelul actual. Are nişte calităţi, dar trebuia lucrat la timp şi mai trebuie lucrat cu el"

Kino Delorge: "Nu l-am văzut decât foarte puţin. Dar...să păzească digurile olandeze făcute pe la 1700 pentru oprirea mareei."

Georgios Katisikas: "La sirtaki dacă nu-l supără ritmul, că e mai lent ca ritmul de sirtaki. N-avea ce căuta la Dinamo."

Mihai Popescu: "Da, dar antrenat şi în copilărie, dar şi acum căci dacă domnul Bratu lucra bine...are nişte calităţi dar nu sunt lucrate la timp."

Vlad Olteanu: "La fel ca Popescu."

Sergiu Popovici: "Popovici...păcat că poartă numele unui mare admirator de fotbal, fostul ministru de justiţie (n.r Mihai Popovici). N-are nicio legătură cu nivelul ăsta."

Armando Cooper: "Doar coincidenţa îl leagă de testul Cooper... eu am dat testul după ce am terminat facultatea şi veneam de la banchet. Am alergat 3.200 de metri, dar după am vomat vreo jumătate de oră în vestiar la Republicii."

Tomislav Gomelt: "Nu-mi dă speranţe."

Diogo Salomao: "La el trebuie să pleci de la ideea că-l poţi folosi şi la analizele veterniare, de salmonella din restaurantele româneşti."

Danijel Subotic: "N-a prins nici războiul, nu are treabă cu fotbalul. Doar dacă îi vin nişte mingi, cum s-a întâmplat cu Astra... dacă îl lovesc mingile în cap! La Iaşi n-a atins vreo minge"

Dan Nistor: "E un jucător bun, dar din păcate a ieşit foarte mult în relief, la fel ca Mahlangu, pentru ca restul din alte compartimente nu confirmau."

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.