Atac fără precedent la adresa Rapidului! "Sunt nişte găozari"

27 sep 2010 28 afişări Liga 1
Atac fără precedent la adresa Rapidului! "Sunt nişte găozari" Atac fără precedent la adresa Rapidului! "Sunt nişte găozari"

Nemulţumirile lui Ioan Neculaie faţă de oficialii Rapidului s-auaccentuat după ce, conform declaraţiilor patronului "stegarilor",giuleştenii nu i-au plătit banii de pe urma transferurilor luiMihai Roman şi Sabrin Sburlea, circa 1,5 milioane de euro.

"S-a încheiat colaborarea cu cei de la Rapid. Nu pot săcred că trebuie să ajung să mă judec pentru banii mei. Aşa cevaeste inadmisibil, au dat dovadă de nesimţire! Nu mai putem colaboradupă ce nu mi-am luat niciun ban în urma transferurilor lui Romanşi Sburlea", a tunat Neculaie, care a preluat un citatcelebru al preşedintelui României. "M-au dus cu vorba atâttimp. Ba că îmi dau banii astăzi, ba că mâine! Vorba lui Băsescu:«Sunt nişte găozari»! Nu se pot face asemenea lucruri între doiparteneri de afaceri, dar între prieteni!", a declaratfinanţatorul braşovenilor, care a făcut referire la Dinu Gheorgheşi la George Copos. "Marţi (n.r. - mâine) vom achita banii.E foarte bine dacă a declarat asta domnul Neculaie", s-arezumat să comenteze Dinu "Vamă".

1,5 milioane deeuro este suma pe care "stegarii" trebuie să o primească în urmacedării lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea la Rapid

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.