Asul din mâneca lui Becali! Ce se poate ascunde în spatele numirii lui Narcis Răducan ca director sportiv la FCSB

16 aug 2019 18202 afişări Liga 1
Asul din mâneca lui Becali! Ce se poate ascunde în spatele numirii lui Narcis Răducan ca director sportiv la FCSB

Narcis Răducan (44 de ani) a fost numit director sportiv al FCSB, după ce Mihai Stoica a renunţat la postul său dorind să-şi ia o vacanţă, ca urmare tuturor lucrurilor întâmplate în ultimul timp la echipă. Fostul mijlocaş din Ghencea ar putea fi asul din mâneca lui Gigi Becali (61 de ani) în încercarea de a-l numi antrenor principal pe Edi Iordănescu (41 de ani), actualul tehnician de la Gaz Metan.

Gigi Becali îl vrea demult pe Edi Iordănescu la echipă, a şi negociat cu antrenorul lui Gaz Metan, dar fără sorţi de izbândă. Iordănescu junior vrea autoritate totală la echipă, ceea ce Becali nu e gata să ofere niciunui antrenor pe care-l angajează, dar Narcis Răducan poate fi asul său din mânecă. Narcis Răducan şi Edi Iordănescu sunt prieteni foarte buni încă de pe vremea când au lucrat împreună la Pandurii.

Răducan a spus public că i-ar plăcea el şi Iordănescu junior să facă echipă la FCSB încă dinainte să fie numit. "Eu m-aş duce la orice echipă cu Edi, dar în aceleaşi condiţii: să am o fişă a postului bine stabilită şi să nu fiu de decor. Depinde pe ce post sunt solicitat: director sportiv, director tehnic. Dar nu sunt în această schemă, deocamdată. Dacă m-aş duce acolo, aş fi foarte aproape de Edi, pe parte tehnică. Acolo e o echipă foarte bine conturată şi puternică: Gigi, Meme, Vali Argăseală", spunea Narcis Răducan, la DigiSport, în mai.

Becali, negocieri eşuate cu Edi Iordănescu

În luna iunie a acestui an, Edi Iordănescu a fost la casa lui Gigi Becali din Pipera şi a negociat o eventuală preluare a FCSB, dar fără succes. Tehnicianul i-a prezentat condiţiile prin care devine antrenorul vicecampioanei, în Becali a refuzat.

Conform surselor ProSport, omul de afaceri era obligat să plătească despăgubiri dacă intervine asupra părţii tehnice, asupra vestiarului sau asupra schimbărilor. Pe scurt, fiul fostului selecţioner îşi doreşte autonomie completă. În rest, antrenorul i-a transmis că poate declara orice doreşte la TV, în obişnuitele sale intervenţii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.