Astrele spun că va fi anul „câinilor”:** titlul va ajunge la Dinamo!

Autori: Sebastian Lüba, Tone Adrian Publicat: 01 Jan. 2012, 15:04 Actualizat: 01 Jan. 2012, 15:05 Liga 1
Astrele spun că va fi anul „câinilor”:** titlul va ajunge la Dinamo!

ProSport a aflat ce se le rezervă astrele în 2012 celor mai importante echipe și oameni de fotbal din Liga I. Cea mai avantajată echipă din punct de vedere astrologic pentru câștigarea titlului de campioană este Dinamo, aceasta urmând să se lupte, conform previziunilor, cu FC Vaslui, susține astrologul și numerologul Valeriu Pănoiu.

Fotbaliștii antrenați de Liviu Ciobotariu au toate șansele în 2012 să se împace cu galeria, susține Pănoiu. „Cel mai avantajat club din punct de vedere astrologic pentru câștigarea campionatului, cu Jupiter, planeta norocului, de partea sa, este Dinamo. Până pe 11 iunie, imaginea clubului este în ascensiune, echipa se poate redresa în principal în ochii suporterilor, are mari șanse de a atrage atenția asupra ei și de a stârni invidii. Din vară încolo, clubul pare a-și reveni financiar, prin obținerea unor drepturi în urma jocului pres-tat. Deja la jumătatea lunii mai, lucrurile pot fi în avantajul echipei Dinamo, ce poate lua o opțiune serioasă pentru titlu. Dinamo are un plus, fiind echipa care poate profita și de pașii greșiți ai adversarelor”, a declarat Pănoiu.


Ciobotariu, tentat să renunțe
Pentru Liviu Ciobotariu însă, 2012 poate constitui o provocare, în sensul că va fi tentat să renunțe la postul de antrenor de la Dinamo: „Marea sa provocare este să nu cedeze presiunilor și să lase echipa chiar pe val. Necazurile ar putea să i se tragă chiar din interior, fie de la conducătorii clubului, fie de la jucătorii pe care-i antrenează. E posibil să i se refuze niște drepturi financiare care să-l determine să dea înapoi. La Ciobotariu echipa merge bine sau construiește ceva, dar este tentat să abandoneze, ceea ce ar fi o greșeală. A doua jumătate a anului 2012 poate veni pentru el cu un contract avantajos”.


Porumboiu își atinge un ideal până în iunie
Despre echipa patronată de Adrian Porumboiu, FC Vaslui, Pănoiu spune că ar putea fi principala contracadidată la titlu a dinamoviștilor. „Iată contracandidata lui Dinamo. Patronul Porumboiu face schimb parcă din iunie încolo cu Gigi Becali în ceea ce privește vizibilitatea publică. Așa că a doua jumătate de an îl menține în centrul atenției. Însă până în iunie are mari șanse de a-și vedea un vis cu ochii! Își atinge un ideal, are capacitatea de a ieși în față și de a impresiona. De fapt, marele său merit este capacitatea de a-i promova pe alții, de a-i scoate în față și de a le recunoaște meritele. Performanța sa este de fapt performanța oamenilor în care crede și investește. Iar dacă la acest capitol este inspirat, poate da lovitură de grație!”, punctează Pănoiu.


Borcea, declarații la cacealma
În 2012, acționarul dinamovist Cristi Borcea are șanse să se însănătoșească, dar în august și septembrie este amenințat de motive de insatisfacție. „Până în vară, e posibil să iasă în față cu declarații la cacealma. Îi place să se joace și s-ar putea să dea lovitura în urma unor speculații. Este foarte creativ și inspirat. În a doua jumătate a anului, cele mai mari satisfacții le obține din muncă. De asemenea, a doua jumătate din 2012 vine cu o îmbunătățire vizibilă a stării de sănătate. Cu toate acestea, în lunile august și septembrie este amenințat de motive de insatisfacție. Îngrijorare profesională, recul, așteptările se prăbușesc și i se mai taie din elan, își mai corijează orgoliul”, a declarat astrologul.


Paszkany trage ponoase după decizii proaste
Cum nu se cunoaște data exactă a înființării clubului CFR Cluj, nu au putut fi făcute previziuni pentru această echipă. Dar pentru patronul Arpad Paszkany nu se întrevede un an tocmai bun: „Până în octombrie, mai are de tras ponoasele unor greșeli și decizii proaste din trecut. Este într-o etapă de regenerare, de vindecare a rănilor trecutului. Zorii apar din octombrie, când va putea să iasă din nou la rampă și să se afirme prin inițiativă și aspirații îndrăznețe”.


Sandu și Dragomir – atacați, dar cad în picioare din nou
Atât Mircea Sandu, cât și Dumitru Dragomir au de înfruntat adversari în 2012. „Până în toamnă, Sandu are de trecut un test al rezistenței, imaginea sa este pusă la încercare. Scapă de griji, presiuni și amenințări din octombrie încolo, când va fi tot mai puțin contestat. Dumitru Dragomir are de înfruntat adversități, jocuri de culise și lovituri pe la spate. Însă are spatele asigurat, pentru că a reușit să și-l acopere. Din iunie va reveni pe scenă cu același zâmbet pe buze și cu atitudine triumfală, de persoană invincibilă și cu mâinile curate”, a spus numerologul.


Steaua, în hopuri până în iunie
În actuala ediție de campionat, Steaua nu pare să aibă sorți de izbândă la titlu, conform previziunilor lui Pănoiu. „Steaua scapă de ghinion din iunie și are un an la dispoziție să-și revadă gloria de altădată. Până în iunie parcă merge în hopuri, șuturi și își dă singură cu stângul în dreptul, cade victima propriilor erori”, a precizat Pănoiu.


Gigi Becali, în contratimp cu echipa
Anul 2012 nu va fi unul grozav, conform acelorași previziuni, nici pentru Gigi Becali: „Cumva, patronul Stelei se află în contratimp cu echipa. Abia din iunie, când Steaua se poate redresa spectaculos și echipa redevine un vârf de popularitate, încep problemele pentru patron, care are de plătit polițe vechi, revin în actualitate cazuri de discreditare, are de suferit de pe urma acuzațiilor și a dușmanilor ascunși. Va fi nevoit sau va alege să se retragă din viața publică tot mai mult pentru a se ocupa de problemele de imagine. Din a doua jumătate a lui 2012, vom vedea un George Becali tot mai puțin exuberant, dar probabil mai preocupat de sine și de relația cu Dumnezeu”.


Rapid visează frumos, dar numai jumătate de an
Conform previziunilor astrologice, Rapid rămâne în continuare echipa care va visa frumos: „Până în vară se încheagă un lot foarte echilibrat, omogen. Cheia secretului pentru Rapid este jocul echipei organizate și închegate. A doua parte a anului destramă niște visuri, aspirații și idealuri. Rapidul visează frumos în prima parte a anului și se trezește din vară încolo”.


Lui Răzvan Lucescu i se mărește contractul
Antrenorul Răzvan Lucescu găsește în 2012 fotbaliști talentați pentru Rapid, iar George Copos poate pune capăt unei vechi colaborări: „Până în vară Lucescu se afirmă prin decizii inspirate și prin speculații. Poate da lovitura prin promovarea unor talente noi. Toamna vine cu perspective excelente de a câștiga bani, fie încheie un contract avantajos, fie i se mărește salariul. Profesional, a doua jumătate a anului este mai benefică decât prima. George Copos se poate rupe de un parteneriat, poate pune capăt unei vechi colaborări, până în toamnă, în octombrie. Fie este vorba de viața personală, fie de o asociere profesională. Poate chiar de implicarea la echipă, asupra căreia va medita serios”.


Victor Pițurcă este în ascensiune până în iunie. Din iunie încolo, are șansa de a-și etala valoarea și de a-și pune la treabă talentele sale de antrenor. Perspective financiare excelente în a doua jumătate a anului pentru selecționer

Lui Adrian Mutu, 2012 îi va aduce accidentări, iar lui Gabriel Torje și Ciprian Marica, posibil alte echipe

Autori: Sebastian Lüba, Tone Adrian Publicat: 01 Jan. 2012, 15:04 Actualizat: 01 Jan. 2012, 15:05 Liga 1
Pe aceeași temă
Adelina Pestriţu făcut circ: 'Hai, măi, Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii' 😲 De la ce a pornit totul
Adelina Pestriţu făcut circ: 'Hai, măi, Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii' 😲 De la ce a pornit totul
Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme din septembrie în cabină
Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul ...
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru, avem nevoie de ajutorul tău
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru, avem nevoie de ajutorul tău"
Gol FABULOS reusit de un portar din liga a 4-a a Angliei! Imaginile fac inconjurul planetei! Cum a putut sa inscrie
Gol FABULOS reusit de un portar din liga a 4-a a Angliei! Imaginile fac inconjurul planetei! Cum a putut sa inscrie
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin ...
Rihanna, fără inhibiții. Cum arată în cea mai provocatoare ipostază
Rihanna, fără inhibiții. Cum arată în cea mai provocatoare ipostază
'Asta a facut amor cu tot Bucurestiul'. Ce a patit Maria din Colentina la ginecolog
'Asta a facut amor cu tot Bucurestiul'. Ce a patit Maria din Colentina la ginecolog
BORCEA a dat o mega lovitură! L-au văzut sute de mii de români
BORCEA a dat o mega lovitură! L-au văzut sute de mii de români
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în IMAGINI
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în IMAGINI
Un luptător MMA a vrut să demonstreze că artele marţiale sunt o „înşelătorie”. A provocat maestru Kung Fu „neînvins” la luptă, iar rezultatul e incredibil
Un luptător MMA a vrut să demonstreze că artele marţiale sunt o „înşelătorie”. A provocat maestru Kung Fu „neînvins” ...
Cine l-a otrăvit pe Cristi Borcea cu mercur, Acesta spune că face și astăzi tratament.
Cine l-a otrăvit pe Cristi Borcea cu mercur, Acesta spune că face și astăzi tratament.
Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. E jale pentru una dintre zodii
Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. E jale pentru una dintre zodii
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Femeia refuză să facă amor? Vezi care sunt motivele!
Femeia refuză să facă amor? Vezi care sunt motivele!
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
Incident bizar petrecut într-un abator. Un măcelar a început să tranşeze o carcasă de vacă, iar ce a urmat e terifiant/ Anunţul poliţiei
Incident bizar petrecut într-un abator. Un măcelar a început să tranşeze o carcasă de vacă, iar ce a urmat e terifiant/ ...
Australian Open: Jucătorii aflaţi în carantină din cauza Covid-19 au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel
Australian Open: Jucătorii aflaţi în carantină din cauza Covid-19 au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din ...
BANCUL ZILEI – Șmecher de Dorobanți
BANCUL ZILEI – Șmecher de Dorobanți
Borcea, dezvăluiri
şocante despre viaţa în penitenciar: „Mergeam la toaletă cu Victor Becali, mi-era frică“
Borcea, dezvăluiri şocante despre viaţa în penitenciar: „Mergeam la toaletă cu Victor Becali, mi-era frică“
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
Cea mai dorită femeie din România a ajuns SCHELET! Imaginile sunt absolut șocante
Cea mai dorită femeie din România a ajuns SCHELET! Imaginile sunt absolut șocante
Veste proastă pentru șoferi, din prima lună a anului. Ce se întâmplă cu parcările de reședință
Veste proastă pentru șoferi, din prima lună a anului. Ce se întâmplă cu parcările de reședință
FOTO. Cum arată acum Julia Chelaru! Transformarea incredibilă a fostei cântărețe din trupa Exotic
FOTO. Cum arată acum Julia Chelaru! Transformarea incredibilă a fostei cântărețe din trupa Exotic
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!