Astra stă pe un butoi cu pulbere! Ioan Niculae a tăiat în carne vie înainte de partida cu CFR. Reacţia oficială a giurgiuvenilor

10 mai 2018 28777 afişări Comentează şi tu Liga 1
Astra stă pe un butoi cu pulbere! Ioan Niculae a tăiat în carne vie înainte de partida cu CFR. Reacţia oficială a giurgiuvenilor

UPDATE | Clubul Astra a ţinut să clarifice informaţia publicată de TelekomSport, conform căreia Claudiu Belu a fost trimis la echipa secundă din cauza nemulţumirilor legate de neplata primelor pentru pătrunderea în play-off: "Referitor la articolele de presă apărute înaintea partidei Astra – CFR Cluj, prin care se urmăreşte cu totul altceva decât principiile de corectitudine şi fair-play, care ar trebui să caracterizeze inclusiv presa, nu numai fenomenul fotbalistic, dorim să facem următoarele precizări:

- Jucătorul Claudiu Belu se antrenează cu echipa satelit, Astra 2, imediat după jocul cu CSMS Iaşi, motivul fiind acela că a refuzat să intre în teren, în finalul partidei respective! Decizia luată în cazul său, la propunerea antrenorului Gheorghe Mulţescu, nu are legătură cu patronul Ioan Niculae sau cu un alt motiv şi suntem surprinşi că nu se remarcă faptul că acesta nu a fost în lot nici la partida cu Viitorul (tot pentru că se antrena cu Astra 2), ci se pune o presiune gratuită, nejustificată, pe acest joc cu CFR Cluj. Decizia conducerii tehnice în cazul lui Belu, doar a fost aprobată de conducerea executivă şi adusă la cunoştinţa patronului, a doua zi după meciul cu CSMS Iaşi!

- Evocarea unor posibile alte măsuri disciplinare, privind alţi jucători, este o mare minciună şi se poate constata, foarte simplu, că toţi ceilalţi jucători se antrenează, fără probleme, sub comanda lui Gheorghe Mulţescu. De altfel, clubul nostru organizează vineri, la orele 10,30, odată cu antrenamentul echipei, care se desfăşoară la Ploieşti, obişnuita conferinţă de presă a antrenorului, primele minute ale şedinţei de pregătire fiind deschise şi se poate constata foarte simplu acest lucru, fără a se „fabrica” subiecte denigratoare şi minciuni la adresa clubului.

- Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor, la zi, aceştia având clarificate absolut toate aspectele financiare, inclusiv sistemul de premiere.

- Nu există niciun fel de tensiune înaintea ultimelor două etape, ba, din contră, atmosfera în echipă este una cât se poate de normală, profesionistă şi responsabilă, şi, vă rugăm să respectaţi adevărul şi să nu creaţi artifical, prin „invenţii pe surse”, tensiune şi polemică înaintea meciului de duminică", a fost reacţia clubului Astra. 


Penultima etapă din Liga 1 Betano va fi una foarte agitată şi în care CFR şi FCSB vor încerca să-şi câştige meciurile pentru o ultimă etapă de foc. Astra, adversara clujenilor, traversează o perioadă tulbure, după ce patronul Ioan Niculae a luat o măsură radicală.

Patronul nu a mai suportat modul în care fotbaliştii îşi cer primele pentru calificarea în play-off şi l-a trimis pe Claudiu Belu-Iordache la echipa a doua, fundaşul dreapta fiind cel mai vocal, dintr-un grup din care mai fac parte Polczak, Bejan, Stan şi Mrzljak, conform TelekomSport.

Sursa citată susţine că aceştia din urmă sunt ameninţaţi cu echipa a doua şi că ar putea rata partida cu CFR, de duminică, de la 21:30.

Dacă CFR, liderul Ligii 1 Betano, va juca la Giurgiu, FCSB va avea o misiune mult mai grea la Craiova, acolo unde CS U va lupta pentru a nu-şi lăsa rivala să cucerească titlul.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.