Astra şi-a luat atacant bulgar! Kakalov în “9 Mai”

21 iun 2010 43 afişări Liga 1
Astra şi-a luat atacant bulgar! Kakalov în “9 Mai” Astra şi-a luat atacant bulgar! Kakalov în “9 Mai”

În mare suferinţă la capitolul ofensivă, unde nu are, în acestmoment, decât două aşa zise soluţii, estonianul Gussev şinigerianul Fatai, conducerea Astrei a reuşit să-şi asigureserviciile unui internaţional bulgar.

Este vorba despre atacantul Georgi Kakalov (1,80 m. înălţime),născut în 1984, care a mai jucat la Litex Loveci, Dinamo Minsk,Botev Plovdiv, Cherno More Varna şi Olympiakos Nicosia, având şi oprezenţă în Naţionala Bulgariei, în anul 2008, când a "bifat" unamical împotriva Finlandei, câştigat cu 2-1 de bulgari. El esteimpresariat de conaţionalul său Iliyan Bozhinov şi a semnat decâteva zile contractul cu Astra, fiind ţinut "la secret" de cătreconducerea grupării din "9 mai", jucătorul fiind liber de contract,după' experienţa din Cipru.

Altfel, în cantonamentul de la Braşov a mai apărut , în probe,un francez de culoare, şansele ca "ploaia" de jucători aflaţi înprobe să şi rămână pentru a pune "umărul" la obiectivul propus -locurile 1-8, fiind, totuşi, destul de mici, antrenorul MihaiStoichiţă urmând să facă o nouă "curăţenie" în lotul deplasat înacest prim cantonament montan.

Mijlocaşsloven în probe

Unul dintre fotbaliştii străini pe care Astra îi testează zileleacestea şi care a lăsat o bună impresie este slovenul RadujkoDalibor, un fotbalist de 25 de ani care a jucat la Luka Koper,jucătorul fiind impresariat de agentul Marcel Kacinari şi de MarcelIacob. În primul sezon, acesta a jucat nu mai puţin de 26 demeciuri, înscriind 11 goluri, într-un total de 2274 de minutejucate, pentru gruparea slovenă.

Articol publicat de MarianDIMA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.