"Asta este înţelegerea!". Gaz Metan, anunţ despre interesul FCSB pentru Fortes. Situaţia atacantului a fost clarificată

24 nov 2018 9997 afişări Liga 1
"Asta este înţelegerea!". Gaz Metan, anunţ despre interesul FCSB pentru Fortes. Situaţia atacantului a fost clarificată

Preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, a clarificat situaţia lui Carlos Fortes (24 de ani) şi a anunţat că înţelegerea cu Braga, clubul de care aparţine portughezul, e ca atacantul să se întoarce în ţara natală la finalul sezonului.

Gigi Becali a anunţat că este interesat de Carlos Fortes şi va încerca să-l cumpere, dacă Harlem Gnohere va fi vândut de FCSB în străinătate. Totuşi, înţelegerea între Braga şi Gaz Metan este ca jucătorul să revină în Portugalia: ”Mă bucură faptul că Fortes şi-a revenit după accidentare. Trebuie să nu uităm că jucătorul este în coproprietate cu Braga. Eu nu pot nega că am o înţelegere cu cei din Braga ca să-l punem pe picioare pe Fortes, plus că noi avem un procent de 60% din acest jucător. Dacă clubul din Braga îl va vinde pe Fortes în Portugalia, clubul din Mediaş va fi de 10 ori mai câştigat decât dacă-l vinde la FCSB sau la altă echipă din România!

Nu sunt răutăcios. Dar, dacă am făcut o înţelegere cu Braga, cum pot eu să mint în România că vreau să-l dau colo, colo? Oamenii ăia au avut încredere în mine, mi-au dat un jucător de 23 de ani pe care eu trebuie să-l încerc să fac să joace din ce în ce mai bine, pentru că vrea să se întoarcă în Portugalia, alături de familia lui. Asta este înţelegerea”, a declarat preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, la DigiSport.

Totuşi, oficialul echipei a lăsat o uşă deschisă: “A, dacă nu va apărea nicio ofertă de acolo şi nu va exista nicio altă posibilitate, iar oferta din Liga 1 va fi una pe măsură, atunci putem discuta”, a completat Mărginean. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.