Aşa a decurs prezentarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB. Cât a apucat să vorbească antrenorul, câte cuvinte a rostit Alexandru Tudor şi ce nu s-a văzut la TV

23 aug 2019 27801 afişări Liga 1
Aşa a decurs prezentarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB. Cât a apucat să vorbească antrenorul, câte cuvinte a rostit Alexandru Tudor şi ce nu s-a văzut la TV

Fiecare conferinţă de presă susţinută de Gigi Becali reprezintă un adevărat moment tragicomic pentru fotbalul românesc. Vineri, în Aleea Alexandru, Gigi Becali l-a numit oficial pe Bogdan Argeş Vintilă în funcţia de antrenor principal la FCSB. Alături de cei doi a stat şi Alexandru Tudor, fostul arbitru din Liga 1, care a fost cooptat de Becali în organigrama clubului. Pe ce funcţie? Becali l-a numit "ochiul meu din club".

Conferinţa de presă în care a fost prezentat Bogdan Argeş Vintilă a durat 30 de minute. Gigi Becali a vorbit timp de 24 de minute. Noul antrenor al echipei, Bogdan Argeş Vintilă, a luat "microfonul" pentru circa şase minute.Alexandru Tudor a stat în rând cu Becali şi Vintilă, dar nu a scos niciun cuvânt.

Şi mai surprinzător este faptul că la conferinţa de presă a fost prezent şi noul director sportiv al echipei, Narcis Răducan. Chiar dacă Becali spunea că şi Răducan va avea parte de o prezentare oficială, fostul analist de la Digi Sport a preferat să urmărească evenimentul din spatele camerelor. La final, Răducan a plecat spre baza din Berceni, alături de Bogdan Vintilă, Gigi Becali şi Alexandru Tudor.

Becali a spus în timpul conferinţei că Alexandru Tudor este mai puternic decât Narcis Răducan: "Tudor e aici pentru că el e cel mai puternic. Nu e Narcis cel mai puternic, Tudor e, e mâna mea dreaptă, pentru că are rugăciune mai puternică decât mine", a spus Becali.

Alexandru Tudor, trimisul lui Becali în Berceni

Adus în urmă cu două luni la echipă, Alexandru Tudor are rolul de a monitoriza activitatea jucătorilor. În special a celor din Academie. Becali a explicat recent de ce l-a angajat pe fostul central din Liga 1: "Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, şi chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tot ce i se pare în neregulă şi trebuie corectat, vom corecta. Văd că ştie mai multe despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experienţă. Ştie foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în functie de cât de udă e iarba. Şi e un om deştept, corect, drept.

În primul rând asta, că e bisericos. Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu şi mai apoi la club.

Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în faţă la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine", a spus Becali.

Alexandru Tudor, alături de Narcis Răducan la un antrenament al echipei

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.