Arlauskis se duce la Dinamo!

13 aug 2010 39 afişări Liga 1
Arlauskis se duce la Dinamo! Arlauskis se duce la Dinamo!

Aventura lui Giedrius Arlauskis la Unirea Urziceni se apropie desfârşit. După ce a pus serios umărul la performanţeleialomiţenilor, lituanianul va pleca în Rusia, la DinamoMoscova.

"Mă vrea un club mare din Rusia", declaraenigmatic Arlauskis înaintea returului cu Zenit Sankt Petersburg.Acum, portarul de doar 22 de ani stă cu bagajele la uşă gata săpărăsească Unirea, destinaţia fiind aceeaşi: Rusia. De serviciilefotbalistului de la Urziceni au fost interesate două forţe alefotbalului est-european. Prima care a venit după Arlauskis a fostchiar Zenit, oficialii ruşi rămânând impresionaţi de prestaţialituanianului din meciul tur din Liga Campionilor. Până la urmăînsă, ultimul cuvânt l-a avut Dinamo Moscova, "poliţiştii" punândpe masă două milioane de euro, bani de nerefuzat pentru o echipă caUnirea, aflată într-o criză financiară acută.

A jucataccidentat pentru a pleca!

Dorinţa lui Arlauskis de a face pasul către o echipă maiputernică şi care să îi plătească un contract mult mai consistent afost imensă. Lituanianul a jucat cu Zenit, chiar dacă în primulmeci, cel de la Bucureşti, se accidentase, şi cu doar câteva zileînaintea returului abia putea să facă un simplu plonjon. Dar şansade a juca în faţa multor reprezentanţi ai fotbalului rusesc a fostdecisivă şi Arlauskis nu s-a înşelat, iar în cel mai scurt timplituanianul va fi coleg cu Adrian Ropotan.

11 meciuria jucat Giedrius Arlauskis pentru Unirea Urziceni în cupeleeuropene

150 de mii deeuro a plătit Unirea Urziceni, în 2008,pentru Giedrius Arlauskis, lituanienilor de la FK Siauliai

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.