Arde peluza din Gruia! Preţurile uriaşe ale biletelor de la derby-ul Ardealului au înfrăţit galeriile rivale

17 nov 2011 933 afişări Liga 1
Arde peluza din Gruia! Preţurile uriaşe ale biletelor de la derby-ul Ardealului au înfrăţit galeriile rivale Arde peluza din Gruia! Preţurile uriaşe ale biletelor de la derby-ul Ardealului au înfrăţit galeriile rivale

O parte a galeriei vişinii promite o revoltă extremă împotriva propriei conduceri: "Nu intrăm la meci!".

Facţiunea "Sectorul 24" e cea mai radicală. "Vom manifesta în faţa tribunei oficiale în timpul partidei. Acţiunea de protest va începe la ora 19:30. Noi am vrea ca CFR să nu aibă parte de susţinere în derby, pentru a trage un semnal de alarmă, dar vom vedea pe moment dacă vom intra sau nu la meci", ameninţă suporterii.

Se pare că această tabără mai înverşunată s-a coalizat şi cu suporterii din brigada "Comando Gruia", care ar vrea să se alăture protestului. Gruparea KVSC preferă în schimb să îşi încurajeze favoriţii în meciul cu rivala de moarte, dar nu renunţă la ideea de a înfiera la rându-i ultimele decizii ale şefilor. Curios este faptul că şi galeria rivalei "U" Cluj va avea mesaje prin care va contesta decizia şefilor de la CFR, gestul reprezentând, în premieră, o coaliţie involuntară între cele două peluze.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.