Ar fi o lovitură greu de suportat pentru Mititelu! CS U Craiova anunţă că echipa va fi recunoscută ca adevărata Ştiinţa: "Ne vom adresa UEFA să ne recunoască palmaresul"

22 iun 2017 2541 afişări Liga 1
Ar fi o lovitură greu de suportat pentru Mititelu! CS U Craiova anunţă că echipa va fi recunoscută ca adevărata Ştiinţa: "Ne vom adresa UEFA să ne recunoască palmaresul"

Adrian Mititelu a pierdut porcesul dezafilierii FC U Craiova la Curtea de Apel, iar despăgubirile de 240 de milioane de euro sunt deja istorie. În plus, acţionarul majoritar al echipei CS U Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat că adevărata Ştiinţa va fi decisă în toamnă de Înalta Curte.

Rotaru a anunţat planul de viitor al echipei CS U Craiova, care-şi caută identitatea în instanţă. O decizie în acest sens va fi dată în toamnă, atunci când lupta se va da pentru palmares: "Noi nu suntem continuatorii lui FC U, societatea care a intrat în faliment. Noi suntem continuatorii Clubului Sportiv Universitatea! E clubul care a existat până în 1994 cu secţie de fotbal, apoi a continuat să existe fară, dar a existat! Noi avem o hotărâre executorie, aşteptăm să devină şi irevocabilă în toamnă la Înalta Curte, apoi ne vom adresa UEFA şi vă asigur că palmaresul va fi recunoscut. Marca Universitatea Craiova a revenit la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. CS Universitatea exista din 1948 necontenit. Clubul Sportiv are toate mărcile. Există o hotărâre în acest sens, toate mărcile FC Universitatea au fost anulate", a declarat Rotaru la Sport.ro

Fără echipă şi cu un proces pierdut, Adrian Mititelu are de gând să înscrie o societate în Liga 4 sau Liga 5. Din punctul de vedere al acţionarului majoritar de la CS U Craiova, omul de afaceri va conduce o „clonă” a Universităţii Craiova: "Dacă suporterii doresc să se ataşeze de un proiect al domnului Mititelu care înfiinţeaza o echipă fără stemă, fără palmares, fără imn pot să o facă. Adevărata Universitatea Craiova joacă în Liga 1, în Europa, şi se luptă să aibă un sezon mai bun decât anul trecut. Nu ştiu sigur, dar ne batem pentru chestia asta. Fanilor le vom oferi Universitatea Craiova, asta le vom oferi. Vrem să facem rost de resurse, să facem performanţă", a adăugat Rotaru. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.