Anunţul făcut de CFR Cluj la câteva zile de la cucerirea titlului! Soarta lui Dan Petrescu a fost decisă: ce discuţie a purtat antrenorul cu patronul

16 mai 2019 15260 afişări Liga 1
Anunţul făcut de CFR Cluj la câteva zile de la cucerirea titlului! Soarta lui Dan Petrescu a fost decisă: ce discuţie a purtat antrenorul cu patronul

În vara anului trecut, Dan Petrescu pleca în China, după ce câştigase campionatul cu CFR. Istoria nu se va repeta în acest sezon, cred oficialii echipei clujene şi mizează pe dorinţa antrenorului de a reveni în grupele unei competiţii europene.

"Cred că în momentul în care patronul echipei s-a înţeles cu Dan Petrescu, unul din punctele importante ale discuţiei a fost acela ca Dan să vină şi să construiască o echipă capabilă să acceadă în grupele unei competiţii europene şi, din câte am înţeles, Dan Petrescu a garantat că va rămâne aici. El şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la CFR, renunţând la un contract destul de bun. Avea un contract foarte bun, cu mult peste ce putem noi oferi. Principalul obiectiv, începând de luni, să spunem, este participarea într-o grupă a unei competiţii europene şi chiar dacă pare imposibil vrem Champions League", a spus Daniel Stanciu, pentru Look Plus.

“Ne interesează şi jucători pe care trebuie plătite sume de transfer”

Faţă de ultimele două perioade de transferuri, finanţatorul Nelu Varga a promis că va şi investi bani în aducerea de jucători, pentru a se încerca pătrunderea în grupele Champions League sau Europa League. “Următoarea perioadă va fi foarte dificilă, pentru că trebuie să ne decidem repede la ce jucători trebuie să renunţăm şi ce să achiziţionăm. Ne interesează şi jucători pe care trebuie plătite sume de transfer, dar şi jucători liberi de contract. De exemplu, la cei tineri este foarte greu să găseşti jucători liberi. Ai nevoie de doi jucători la începutul jocului şi trebuie să şi plăteşti pe un astfel de jucător. Nu se pune problema, din punct de vedere al finanţelor, se pune problema valorii. Nu prea avem posibilitatea şi timpul pentru a ne mai corecta. Clar, trebuie să faci două echipe”, a declarat Stanciu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.