Antrenorul din acte al FC Botoşani: ”Orice este legat de club este în sarcina lui Marius”. Rolul său la echipă

18 iun 2019 1876 afişări Liga 1
Antrenorul din acte al FC Botoşani: ”Orice este legat de club este în sarcina lui Marius”. Rolul său la echipă Mihai Ciobanu, antrenor principal în acte la FC Botoşani, şi Cătălin Anton, preşedintele clubului, la reunirea echipei.

Mihai Ciobanu (59 de ani) a revenit la FC Botoşani după 12 ani. De această dată, va fi antrenor principal doar în acte, deoarece Marius Croitoru (38 de ani), cel căruia finanţatorul Valeriu Iftime i-a înmânat conducerea băncii tehnice, nu are licenţa PRO pentru a putea antrena oficial în Liga 1 Betano.

Ciobanu va avea rol de director sportiv la FC Botoşani, se va ocupa mai mult de echipa satelit a clubului, care joacă în Liga a 3-a, dar şi grupele de copii şi juniori. La reunirea lotului, Mihai Ciobanu a fost rezervat în declaraţii.

”Deocamdată, nu mi s-au trasat sarcinile. Este o practică, Marius nu are licenţa PRO. Am acceptat să vin aici, mai departe vedem. Pas cu pas o să ne trasăm sarcini de la conducere către echipă. Implicarea mea va fi prin sfaturile pe care i le voi da lui Marius, dar mai cu seamă la echipa a doua şi la centrul de copii. FC Botoşani împreună cu Iaşi ţin standardul Moldovei. Vedeţi că toate echipele s-au prăbuşit, începând cu Galaţiul meu. Aici am întâlnit oameni serioşi, care ştiu cum trebuie făcute lucrurile şi bravo lor. Deocamdată, orice este legat de club este în sarcina lui Marius şi a celorlalţi antrenori”, a spus Mihai Ciobanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.