Antrenorul care a refuzat Dinamo fiindcă iubeşte FCSB-ul: "Nistor m-a terorizat efectiv. Mi-a dat şi mesaje şi telefoane ca să vin"

7 iul 2019 15521 afişări Liga 1
Antrenorul care a refuzat Dinamo fiindcă iubeşte FCSB-ul: "Nistor m-a terorizat efectiv. Mi-a dat şi mesaje şi telefoane ca să vin"

A refuzat să antreneze la Dinamo, în Liga 1 Betano, fiindcă trecutul său e în roşu şi albastru. Edi Iordănescu, actualul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaş, a dezvăluit că a fost curtat în trecut pentru a o prelua pe Dinamo, având o întâlnire inclusiv cu acţionarul Ionuţ Negoiţă. De asemenea, jucătorii l-ar fi dorit la echipă, căpitanul roş-albilor, Dan Nistor, fiind cel mai insistent.

"E greu ca eu să ajung acolo. E adevărat că a existat această propunere, am vorbit cu patronul clubului, m-a bucurat, m-a onorat.... spre suprinderea mea, mi s-a transmis că şi un grup important de suporteri ar vrea să discute cu mine, să mă asigure de faptul că nu se vor opune şi mă vor susţine.  Dar eu am fost crescut într-o curte rivală şi este mai greu. Eu am respectat mereu Dinamo, cum am respectat toate cluburile, dar o parte importantă din sufletul meu înseamnă Steaua", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

"Eu sunt deschis oricărei propuneri, dar nu ştiu dacă ar fi fost cel mai potrivit scenariu, acesta cu mine pe banca lui Dinamo...În perioada aia, Nistor m-a terorizat efectiv. Mi-a dat şi mesaje şi telefoane, şi el şi alţi băieţi din jurul lui... Hanca, cu care lucrasem. Şi el mi-a dat mesaj atunci. Cert este că era foarte greu şi nu am vrut să intru în ceva în care nu aş fi intrat cu sufletul deschis în totalitate", a mai spus Iordănescu.

"Pentru mine este o bucurie interioară când astfel de echipe cu suporteri şi cu tradiţie te curtează. Nu poate să fie decât un semn de recunoştinţă al muncii pe care o faci. Să nu uităm că am fost şi antrenorul CFR-ului, chiar dacă pentru o perioadă foarte scurtă, ştim ce s-a întâmplat acolo. Lucrurile astea îmi dau încredere, îmi dau energie şi îmi dau elan pentru viitor",a încheiat acesta.

Edi Iordănescu a fost junior în Ghencea, mai târziu a preluat echipa ca interimar, după plecarea lui Ilie Dumitrescu, iar în această vară a fost curtat de către Gigi Becali pentru a o pregăti pe FCSB. “Am Steaua în suflet de la 5 ani, de când am păşit prima oară pe poarta stadionului. Până la 17 ani, când am plecat să joc în Grecia, pot spune că mi-am petrecut copilăria şi adolescenţa în curtea acestui club”, a spus în trecut Edi Iordănescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.