"Animalul", pus cu botul pe labe! Acuzat că are probleme cu alcoolul, Jorge Costa e aproape de demisia de la CFR

26 oct 2011 5843 afişări Liga 1
"Animalul", pus cu botul pe labe! Acuzat că are probleme cu alcoolul, Jorge Costa e aproape de demisia de la CFR Următorul pas: demisia?

Fotbalist fabulos în Europa, "copilul" lui Mourinho la Porto, Jorge Costa ascunde un trecut tumultuos atât din perioada petrecută pe gazon, cât mai ales din cea de antrenor. "Infidelităţi şi plăceri bahice", aceasta e pecetea pusă pe CV-ul de antrenor al lui Costa de către presa din Portugalia!

Personaj idolatrizat de "dragoni", Costa ascunde însă în ultimul an o perioadă marcată de scandaluri în familie. Totul a culminat cu conflictul de duminică dimineaţa. Nevasta antrenorului l-a acuzat că a lovit-o după o ieşire într-un club din Cluj. Scandalul a continuat în casa celor doi, acolo unde se pare că s-au produs momente violente. A doua zi, Maria Costa şi-a luat copiii şi a plecat în Portugalia.

A renunţat la Coimbra pentru nevastă

În vara trecută, Costa a preluat Academica, pe care a dus-o la finalul turului pe locul 8 în prima ligă portugheză. La patru zile şi-a anunţat demisia de la Coimbra, invocând probleme personale. "Soţia, care locuia la Olhao, aflase că o înşela la Coimbra! L-a ameninţat că divorţează dacă nu renunţă la echipă, iar el n-a avut de ales", povesteşte un jurnalist de la O Jogo. Şi a dispărut. "Nimeni n-a mai ştiut de el! Pur şi simplu a dispărut. Şi-a schimbat numărul de telefon şi nu s-a mai putut da de el o vreme", dezvăluie şi unul dintre foarte puţinii prieteni români ai lui Costa!

Are probleme cu alcoolul?

Cunoscuţii lui Costa din Portugalia susţin că reacţiile impulsive ale antrenorului şi comportamentul său uneori ciudat au la bază un fapt incredibil. Aceştia spun că Jorge n-ar fi deloc străin de consumul de licori bahice. "Specialitatea casei" ar fi, încă din perioada în care era jucător, vinul roşu, de care nu s-ar fi lepădat nici după ce şi-a încheiat cariera, ba, mai mult, şi-ar fi păstrat meteahna şi în România. Se spune că "Animalului" nu îi sunt deloc străine cluburile din Cluj.

"Va demisiona de la CFR la primul eşec!"

Şefii lui CFR îl susţin însă după scandalul de duminică dimineaţa. "Problemele lui familiale nu ne privesc, avem încredere în el. Rămâne antrenor!", a fost prima reacţie a lui Paszkany după aflarea incidentului incredibil dintre Costa şi soţia lui. "Va trebui să aleagă în cele din urmă între CFR şi familie! Va demisiona la primul eşec, mai ales că după scandalul ăsta lumea nu-l va mai avea la suflet", susţin însă apropiaţii din Cluj ai "Animalului"!

Cadu a fost şi el cu Costa în club

Sâmbătă noaptea, după jocul CFR-ului cu Ceahlăul, Costa a ieşit într-un club celebru din Cluj, aflat la nici 50 de metri de biroul lui Paszkany, într-o clădire ce aparţine finanţatorului vişiniilor. Cei prezenţi în club susţin că la masa lui Costa s-ar fi aflat şi câţiva dintre jucători, printre care şi căpitanul Cadu.


"Nu vreau să comentez nimic! Tot ce voi vorbi va fi în cadrul conferinţei de presă săptă-mânale", Jorge Costa, antrenor CFR

"Îl susţinem pe Costa, e o problemă personală. Are tot creditul nostru pe mai departe la CFR", Arpad Paszkany, patron CFR


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.