Andrei Prepeliţă, patru ani la Steaua! Becali: "Cine nu vrea un jucător ca el?"

2 aug 2011 14160 afişări Liga 1
Andrei Prepeliţă, patru ani la Steaua! Becali: "Cine nu vrea un jucător ca el?" Andrei Prepeliţă, patru ani la Steaua! Becali: "Cine nu vrea un jucător ca el?"

UPDATE13:22: Andrei Prepeliţă s-a prezentat la palatullui Gigi Becali pentru a pune la punct ultimele detalii alecontractului cu Steaua.

Patronul roş-albaştrilor a declarat că mijlocaşul va semna uncontract pe patru sezoane cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Ne-am înţeles, semnează pe patru ani, am negociat cu elpentru că este jucător liber. Cine nu vrea un jucător liber caPrepeliţă? Am probleme cu Mititelu, dar i-am spus că eu scot baniimei şi îi dau lui diferenţa, pentru că Universitatea Craiova estedezafiliată. Mi-a zis că-l jignesc. Zice că Steaua nu are un climatde performanţă", a declarat Becali.

Andrei Prepeliţă, în vârstă de 25 de ani, a mai jucat la FC Argeşşi Universitatea Craiova.


Andrei Prepeliţă este aşteptat în această dimineaţă la palatullui Gigi Becali pentru a semna noul angajament cu roş-albaştrii, peo perioadă de cinci ani. Mititelu face scandal şi spune că va da înjudecată clubul Steaua şi pe cei care au facilitat transferul.

Telenovela înregimentării lui Andrei Prepeliţă la Steaua este pecale să se încheie azi, când fostul căpitan al Ştiinţei va semnacontractul cu roş-albaştrii şi se va prezenta la antrenamente subcomanda lui Roni Levi. "Gata, ne-am înţeles cu Prepeliţă, totuleste rezolvat! Mihai a vorbit cu el şi nu mai este nicio problemă.Era normal ca băiatul să ceară acum bani mai mulţi, deoarece vinela Steaua din postura de jucător liber de contract. A mai lăsat şiel, am mai lăsat şi eu de la mine şi ne-am înţeles. După ce vomsemna actele, băiatul se va duce la antrenamente", a mărturisitpatronul Stelei.

"FlorinCostea cere mult"
Gigi Becali a precizat ieri şi care este situaţia lui FlorinCostea. "Florin cere bani mai mulţi faţă de cum gândesc eusalariile la Steaua. Dacă nu lasă din pretenţii, atunci transferulsău nu se face. Să fie sănătos! Eu vreau să-l aduc la echipă ca săjoc cu fraţii Costea pe benzile laterale!", a încheiatBecali.

"Vinovaţii vorplăti"
Adrian Mititelu a declarat ieri pentru ProSport: "Hai, domnule, săfim serioşi! Să încerce ei să-l legitimeze pe Prepeliţă sau peFlorin Costea! Toţi oamenii care vor contribui la această mârşăvievor plăti cu vârf şi îndesat. Voi contesta aceste legitimări,deoarece eu nu mi-am dat acordul pentru ele", a încheiatMititelu.

25 de ani arenoul mijlocaş al Stelei

232 de meciuri ajucat Prepeliţă până acum în Liga I şi a marcat 18 goluri

200 de mii deeuro va primi Prepeliţă de la Gigi Becali la semnătură

160 de mii deeuro va fi salariul lui Prepeliţă la Steaua

"Mă voi întâlni cu Gigi Becali şi Mihai Stoica să semnezactele. Apoi, evident că mă voi duce şi la antrena-menteleStelei", Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua

Sursa FOTO: steauafc.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.