Andrei Cristea, noul Gardoş? Decizia de la Ovidiu a lui Mangia a surprins

5 feb 2019 17327 afişări Liga 1
Andrei Cristea, noul Gardoş? Decizia de la Ovidiu a lui Mangia a surprins

Adus cu vâlvă în Bănie, Andrei Cristea (34 de ani) a prins numai ultimele zece minute din meciul de la Ovidiu, 0-0 cu Viitorul.

Decizia lui Devis Mangia este cu atât mai surprinzătoare cu cât Mihăilă şi Meza Colli, utilizaţi din primul minut, au dezamăgit la Ovidiu. Mai mult, paraguayanul a fost menţinut pe teren pe tot parcursul jocului, Mangia fiind precaut pe final şi preferând o schimbare post de post, Cristea intrând în locul lui Koljic.

Vârful moldovean n-a părut deloc mulţumit că a fost introdus pe teren aşa de târziu şi a avut o reacţie de frustrare la marginea terenului în momentul ratării penalty-ului de către Koljic, bacăuanul fiind un specialist al acestor faze. N-ar fi exclus să avem un nou „caz Gardoş” în Bănie, în sensul că un jucător cu mare experienţă nu vine în Bănie să fie doar soluţie de back-up.

Gardoş a fost ignorat pe termen lung de Mangia şi a răbufnit la un moment dat, având un conflict cu tehnicianul italian, iar de atunci nu a mai prins lotul.

O dată cu încorporarea lui Carlos Fortes, şansele lui Cristea sunt şi mai reduse de a prinde echipa. În amicalele din Antalya, Andrei Cristea a avut evoluţii bune, a marcat două goluri şi a scos un penalty.

Oltenii, campionii penalty-urilor, dar şi al ratărilor de la 11 metri

Lovitura de pedeapsă irosită de Elvir Koljic în meciul cu Viitorul de la Ovidiu a fost a cincea nespeculată de craioveni în acest campionat. Koljic şi Mitriţă au două ratări la activ, iar Fedele n-a reuşit nici el să marcheze când a avut ocazia.

Cel mai probabil, Andrei Cristea va fi următorul pe lista executanţilor de penalty-uri, dacă va fi pe teren, în alt caz urmând a fi solicitaţi Cicâldău şi Mihăilă.

Universitatea a primit 14 lovituri de pedeapsă în sezonul actual, fiind pe primul loc în Liga 1 la acest capitol, cum este de altfel şi la capitolul ratări de la punctul cu var.

Numărul penalty-urilor ratat de Craiova în acest sezon s-au mărit odată cu meciul cu Viitorul. Koljic, ultimul ratangiu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.