"Am refuzat Rimini pentru Sabău!"

16 feb 2011 177 afişări Liga 1
"Am refuzat Rimini pentru Sabău!" "Am refuzat Rimini pentru Sabău!"

Noul goalkeeper al echipei mureşene este, alături de Lung jr şiViciu, în Top 3 al "portarilor-puşti" din Liga I

Balauru, portarul luat de la Snagov, este un rapidist ai căruiidoli sunt Lobonţ şi Coman. Tot un fost rapidist, Sabău, l-aconvins să joace la FCM, unde, nicio surpriză, a devenit coleg decameră cu ex-giuleşteanul Iencsi.

În fotbalul românesc, Balauru are două capete: Dan (31 de ani),fostul mijlocaş al lui Poli Timişoara, şi fratele său, Dragoş (21de ani). Mezinul este ultima propunere a "Moţului" pentru viitorulLigii I, după Sepsi şi Gabi Mureşan. Portarul Dragoş Balauru,transferat în această iarnă de la FC Snagov, a ajuns la FCM Tg.Mureş după ce a fost deturnat din cursa spre Italia. "Da, Riminim-a vrut înainte de a semna cu FCM, dar domnul Sabău şi fratelemeu, Dan, m-au sfătuit să aleg echipa din Târgu Mureş. Era preadevreme să fac pasul spre străinătate", îşi începe povestea Dragoş,care alături de Viciu şi Lung jr, e în topul junilor ce promit săapere în partea a doua a sezonului Ligii I.

Sub aripalui Iencsi

Rapidist de mic, Balauru a primit un cadou special în cantonamentuldin Turcia. Sabău l-a pus în cameră cu Iencsi, fostul căpitan algiuleştenilor. "A fost o mare onoare şi surpriză, fiindcă suntrapidist de mic. Adrian este un băiat super", spune, cu mândrie,goalkeeperul. Dragoş s-a arătat impresionat şi de metodele de lucruale lui Sabău şi este conştient de saltul pe care l-a realizat."Este fantastic cu câtă eficacitate şi profesionalism se lucrează.E un pas mare înainte şi mă bucur că domnul Sabău a vorbit cu mineşi m-a încurajat. A fost scurt şi la obiect", încheieBalauru.

"E un pasmare înainte, dar mă bucur că domnul Sabău a vorbit cu mine şi m-aîncurajat. A fost scurt şi la obiect", Dragoş Balauru, portar FCMTg Mureş

6 jocuri aapărat Balauru în amicale, el concurând în retur pentru postul detitular cu Şteţca şi Dănălache, cei doi portari cu care FCM apromovat

PUŞTII DIN POARTA ECHIPELOR DE LIGA 1

Alexandru Viciu 20 ani Sportul
Silviu Lung jr 21 ani Craiova
Dragoş Balauru 21 ani FCM Tg. Mureş
Costel Pantilimon 24 ani Poli Timişoara
Ciprian Tătăruşanu 25 ani Steaua

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.