"Am mâncat o pâine cu Gigi, dar nu vreau să mai fiu bodyguardul lui!"

8 iun 2009 34 afişări Liga 1
"Am mâncat o pâine cu Gigi, dar nu vreau să mai fiu bodyguardul lui!" Zmărăndescu: "Nu vreau să mai fiu bodyguardul lui Becali!"

Arestat odată cu Gigi Becali pentru sechestrare de persoane, Cătălin Zmărăndescu a rămas marcat de experienţa trăită în spatele gratiilor. Vicecampionul mondial la wu-shu vrea să se retragă din viaţa publică şi vrea să dedice mai mult timp familiei. Zmărăndescu intenţionează chiar să renunţe la funcţia de bodyguard al lui Gigi Becali şi vrea să revină la vechea sa pasiune, sportul.

"Am mâncat o pâine de la Gigi, dar fiecare are drumul lui în viaţă acum. El cu politica, eu cu sportul şi cu afacerile mele. Nu o să mai fiu bodyguard-ul nimănui, prefer să acord mai mult propriei mele familii. Am pierdut tot ce am agonisit în viaţă: bani, prieteni şi imagine. Acum trebuie să pornesc totul de la zero. Am acumulat foarte multă energie negativă şi vreau să îmi descarc nervii în ring. Abia aştept să mă pot lupta din nou”, se confesează Zmărăndescu în Click

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.