"Am depus memoriu împotriva FCSB şi a lui George Becali!". Un nou "război" pentru vicecampioană: motivul pentru care se ajunge la Comisii

19 sep 2018 11038 afişări Liga 1
"Am depus memoriu împotriva FCSB şi a lui George Becali!". Un nou "război" pentru vicecampioană: motivul pentru care se ajunge la Comisii

"Telenovela" transferului lui Dan Nistor la FCSB nu s-a terminat, deşi jucătorul nu va ajunge la vicecampioana României. Imediat după ce l-au convins să rămână în "Groapă", dinamoviştii s-au dus la comisii pentru a-şi cere dreptate într-un litigiu cu FCSB şi Gigi Becali. 

Dezvăluirea a fost făcută de secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, care l-a criticat pe finanţatorul FCSB pentru modul în care gestionează transferurile ulterioare: "Nistor nu ştiu dacă a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni. Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii. Ofertele publice reprezintă o interdicţie conform regulamentului. Vreau să vă spun că Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi împotriva domnului George Becali", a declarat oficialul dinamovist la ProSport LIVE.

De asemenea, Bălănescu a comentat şi situaţia în care se află echipa, dar şi afirmaţiile preşedintelui Alexandru David, care a atacat jucătorii: "Domnul David nu s-a referit la un anumit jucător, ci la grup, care nu a reuşit prea multe. Toţi cei 25 răspund. Am intrat în criză de rezultate. La Craiova am avut sub control jocul. David s-a referit la toţi, nu la câţiva".

"Este puţin probabil să mai vină cineva. Lotul lui Dinamo va rămâne aşa până în iarnă. Nu vreau să mă gândesc ce se întâmplă dacă Dinamo nu intră iar în play-off. La şedinţă nu s-a discutat nimic despre viitorul îndepărtat. Am vorbit desptre meciul de la Iaşi. A fost mai mult o şedinţă colegială", a adăugat Bogdan Bălănescu pentru sursa citată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.