Alibec nu uită şi nu iartă. Diferenţa dintre Reghe şi Dică: “Reghecampf era antrenor”. Ce spune despre MM Stoica şi cât de afectat a fost după plecarea de la FCSB

13 feb 2019 5691 afişări Liga 1
Alibec nu uită şi nu iartă. Diferenţa dintre Reghe şi Dică: “Reghecampf era antrenor”. Ce spune despre MM Stoica şi cât de afectat a fost după plecarea de la FCSB

Denis Alibec nu-l iartă pe Dică după ce atacantul a plecat de la FCSB şi din pricina neînţelegerii cu fostul antrenor al vicecampioanei. Recent, atacantul Astrei l-a ironizat pe Dică, la Look Plus, când i s-a cerut să facă o comparaţie între acesta şi Laurenţiu Reghecampf.

“Reghecamp era antrenor”, a fost reacţia lui Alibec. “Prima perioadă la FCSB a fost foarte plăcută, cu domnul Reghecampf. N-am avut un conflict cu Dică. Pur şi simplu nu ne-am înţeles”, a completat Alibec.

Atacantul de 28 de ani spune că Mihai Stoica nu l-a dorit la FCSB şi că el i-a urgentat plecarea. “Da, pentru că nu m-a vrut de la început, dar pe parcurs a fost OK cu mine, când am jucat bine. După, normal, cred că aşa este acolo, dacă nu mai dai goluri nu mai însemni nimic pentru ei”, a spus Alibec.

“Mi-a luat ceva timp să-mi revin mental şi fizic”

Fotbalistul Astrei spune că a fost afectat de cele întâmplate în ultima perioadă la FCSB şi că a fost tratat nedrept pentru că a jucat chiar şi accidentat. “S-au găsit multe motive să fiu dat afară şi cu counter strike şi cu maşina... Mi-a luat ceva timp să-mi revin mental şi fizic, dar acum sunt OK. Am avut o problemă cu pubalgia şi trebuia să stau, dar am vrut neapărat să joc cu Sporting. Atunci m-am accidentat. Cei de acolo spun că nu am vrut să joc, dar eu am jucat şi cu pubalgie şi cu pareză şi cu genunchiul, dar nu interesează pe nimeni asta”, a declarat Alibec la Look Plus.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.