Alexandru Piţurcă, program separat de pregătire: "Tata e dur cu mine"

16 oct 2010 94 afişări Liga 1
Alexandru Piţurcă, program separat de pregătire: "Tata e dur cu mine" "Tata e dur cu mine"

Victor Piţurcă nu are deloc milă faţă de fiul său, de la careare aşteptări foarte mari. Alex are un program special depregătire, mai dur decât cel al coechipierilor.

Legăturile de rudenie dintre jucători sau dintre antrenori şijucători par să fi devenit un fapt obişnuit la Universitatea înultimii ani. După fraţii Găman, Costea sau Bărboianu şi familiaLung, acum a venit rândul familiei Piţurcă să lucreze la Craiova.Asta nu îi asigură însă lui Alexandru un program mai lejer decâtcel al coechipierilor. Din contră, atacantul Ştiinţei are mai multde muncit: câteva sute de abdomene în plus şi mai multe serii dealergare.

Situaţia nu se schimbă nici în timpul jocurilor, Alex fiind celmai certat jucător. "Sunt obişnuit cu această situaţie, pentru căl-am mai avut antrenor şi la Steaua, aşa că nu e o noutate pentrumine. E foarte greu să-l am pe tata antrenor. Mă ceartă, darprobabil pentru că vrea mai mult de la mine", recunoaşte AlexPiţurcă.

Stă încasă cu antrenorul

Alexandru Piţurcă a dezvăluit şi cum decurge relaţia cu tatălsău, de când acesta a devenit managerul general al Universităţii:"La antrenamente discutăm ca de la antrenor la jucător, iar acasăca de la tată la fiu. Şi acasă tot despre fotbal vorbim, despre cealtceva?". Faptul că locuieşte în aceeaşi casă cu antrenorul său nuîl deranjează prea mult pe Piţurcă jr: "Nu e vorba că nu pot săplec de acasă, pentru că nici până să vină el nu plecam. Asta chiarnu e o problemă pentru mine".

"Din punctul meu de vedere, sunt mai antrenantediscuţiile antrenor-jucător decât cele tată-fiu",Alexandru Piţurcă, atacant Craiova

"La Steaua eram junior, aveam 16 ani, aşa că nu mi seacorda credit atunci. Acum e altă situaţie", AlexandruPiţurcă, atacant Craiova

2goluri a marcat Alex Piţurcă pentru Universitatea în acestsezon

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.