Alexandru Piţurcă, program separat de pregătire: "Tata e dur cu mine"

16 oct 2010 111 afişări Liga 1
Alexandru Piţurcă, program separat de pregătire: "Tata e dur cu mine" "Tata e dur cu mine"

Victor Piţurcă nu are deloc milă faţă de fiul său, de la care are aşteptări foarte mari. Alex are un program special de pregătire, mai dur decât cel al coechipierilor.

Legăturile de rudenie dintre jucători sau dintre antrenori şi jucători par să fi devenit un fapt obişnuit la Universitatea în ultimii ani. După fraţii Găman, Costea sau Bărboianu şi familia Lung, acum a venit rândul familiei Piţurcă să lucreze la Craiova. Asta nu îi asigură însă lui Alexandru un program mai lejer decât cel al coechipierilor. Din contră, atacantul Ştiinţei are mai mult de muncit: câteva sute de abdomene în plus şi mai multe serii de alergare.

Situaţia nu se schimbă nici în timpul jocurilor, Alex fiind cel mai certat jucător. "Sunt obişnuit cu această situaţie, pentru că l-am mai avut antrenor şi la Steaua, aşa că nu e o noutate pentru mine. E foarte greu să-l am pe tata antrenor. Mă ceartă, dar probabil pentru că vrea mai mult de la mine", recunoaşte Alex Piţurcă.

Stă în casă cu antrenorul

Alexandru Piţurcă a dezvăluit şi cum decurge relaţia cu tatăl său, de când acesta a devenit managerul general al Universităţii: "La antrenamente discutăm ca de la antrenor la jucător, iar acasă ca de la tată la fiu. Şi acasă tot despre fotbal vorbim, despre ce altceva?". Faptul că locuieşte în aceeaşi casă cu antrenorul său nu îl deranjează prea mult pe Piţurcă jr: "Nu e vorba că nu pot să plec de acasă, pentru că nici până să vină el nu plecam. Asta chiar nu e o problemă pentru mine".

"Din punctul meu de vedere, sunt mai antrenante discuţiile antrenor-jucător decât cele tată-fiu", Alexandru Piţurcă, atacant Craiova

"La Steaua eram junior, aveam 16 ani, aşa că nu mi se acorda credit atunci. Acum e altă situaţie", Alexandru Piţurcă, atacant Craiova

2goluri a marcat Alex Piţurcă pentru Universitatea în acest sezon

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.