Alertă pentru FCSB. Lista impresionantă de transferuri a CFR-ului, pentru iarnă: "Sunt peste 20 de jucători". Numele ieşite la iveală

4 dec 2017 18328 afişări Liga 1
Alertă pentru FCSB. Lista impresionantă de transferuri a CFR-ului, pentru iarnă: "Sunt peste 20 de jucători". Numele ieşite la iveală
  • Oficialii clujenilor au în vedere mai bine de un lot de fotbalişti, din care vor alege transferurile pentru iarnă. Bogdan Mara a fost şi în Brazilia pentru a urmări pe viu câţiva jucători.

Clubul cel mai activ pe piaţa transferurilor în vara trecută nu se opreşte nici în iarnă. Dan Petrescu a mai cerut întăriri, chiar dacă în vară au venit 18 jucători noi, iar în timpul campionatului au fost transferaţi Mailat şi Costache.

Oficialii clujenilor au o listă impresionantă de jucători pentru următoarea campanie de transferuri. Sunt peste 20 de jucători pe care aceştia îi urmăresc, din Liga I până în Brazilia, a dezvăluit Iuliu Mureşan, la Look TV. “Noi avem o listă foarte mare de jucători, atât din ţară cât şi din străinătate. Se lucrează în fiecare zi, cei care se ocupă de transferuri se uită foarte multe ore pe zi la jucători, au fost şi plecaţi doi din club afară, pentru a fi urmăriţi şi jucători pe live. La final, din cei douăzeci şi ceva de jucători pe care îi urmărim, vor fi luaţi unul, doi sau trei”, a explicat preşedintele CFR-ului.

Pe această listă se află şi doi jucători din Liga I. Ţucudean şi Alex Ioniţă sunt fotbaliştii pentru care oficialii din Gruia nu şi-au ascuns interesul.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.