"Aici se spală bani!" Scandal monstru la Iaşi. Prunea, atac dur la adresa noilor investitori

17 iun 2017 6604 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Aici se spală bani!" Scandal monstru la Iaşi. Prunea, atac dur la adresa noilor investitori

Florin Prunea le declară război total noilor investitori ruşi de la CSM Poli Iaşi şi noului preşedinte al clubului, Adrian Ambrosie.

Pus pe liber de gruparea moldavă, Prunea ameninţă cu măsuri dure şi cere o anchetă a forurilor abilitate care să scoată la iveală neregulile din cadrul clubului.

Prunea susţine că investitorii ar avea scopuri ascunse şi ar încerca să "spele bani" cu ajutorul clubului din Iaşi.

"Cer în mod oficial, ca membru în Comitetul Executiv al FRF, ca fost internaţional, ca preşedinte de club, o anchetă imediată la ceea ce se întâmplă la club! Este fără precedent! Nu am mai vazut şi am atâţia ani în fotbal, ca jucătorii să se prezinte la pregătire şi să nu aibă unde să se dezbrace. Să nu aibă echipament şi să stăm pe teren de vorbă.

Dacă nu se va face acest lucru, înseamnă că Burleanu şi cu Ambrosie, angajatul FRF, antrenor la U17, au o înţelegere să îşi bată joc de ceea ce înseamnă jucătorii lui Poli Iaşi.

Cer public sindicatului fotbaliştilor, dacă mai există, să se sesizeze şi începând de mâine să se deplaseze aici. Şi să vadă jucătorii, de care eu sunt mândru, că s-au prezentat la locul lor de munca şi nu sunt lăsati să îşi facă meseria.

Imaginile pe care le-ati filmat azi vor pleca către UEFA, FIFA. Să se vada ce înseamna în 2017, în Liga I, fotbalul şi fotbaliştii. Ambrosie, agentul 007, agentul 009, nu are drept de semnatura. L-am vazut azi cu Andrei Cristea că semnează. Ăsta nu este sănătos la cap! I s-a ridicat dreptul de semnătura acum trei zile de către Comitetul Director şi el semnează contracte.

Sunt lucruri grave care se întâmplă cu aşa zişii investitori. Niste escroci. O să vedeţi. Eu i-am adus, la mine în birou cu băiatul ăsta al lui Moraru... Cum îl chema.... Octavian Moraru. Am lucrat împreună cu Ioan Tiomofte pentru transferul unor jucatori. Şi m-a sunat Timofte să îmi spună: 'Bai, Florine, în ce ţară trăim!? Noi transferăm jucători la Iasi şi pe tine te dau afara de acolo!'

O să vedeti că sunt jucători de proastă factură, slabi. Îmi asum ceea ce spun. Aici se spală bani, sunt salarii plătite prin Transnistria, prin Tiraspol şi o să vedeţi în documentele care vor fi la FRF sau la Ligă"
, a declarat Prunea pentru Dolce Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.