Agentul lui Tamaş: "Eu mi-aş fi dat demisia în locul lui Gâlcă, dar dacă a făcut compromisuri, ar trebui să înghită şi să nu mai comenteze"

24 feb 2015 4213 afişări Liga 1
Agentul lui Tamaş: "Eu mi-aş fi dat demisia în locul lui Gâlcă, dar dacă a făcut compromisuri, ar trebui să înghită şi să nu mai comenteze"

Florin Manea consideră că Gâlcă nu ar trebui să se plângă de situaţia în care a fost pus cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid, când Gigi Becali a decis să-i scoată din lot pe Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici.

Patronul Stelei a decis să-i pedepsească pe cei care sunt în ultima parte a contractului şi nu vor să-şi prelungească înţelegerile. Decizia a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât aceasta a fost luată chiar înaintea unui meci important.

După derby-ul cu Rapid, Gâlcă s-a plâns că ar fi avut nevoie de Arlauskis şi Prepeliţă. Florin Marea este însă de părere că antrenorul Stelei n-ar trebui să se plângă, deoarece şi-a pierdut acest drept din momentul în care a acceptat acest compromis.

”Eu mi-aş fi dat demisia în locul lui Gâlcă. Îmi aduci anumiţi jucători peste voia mea, faci nu-ştiu-ce, faci nu-ştiu-ce...ce motive să mai am să rămân? Dacă faci acest compromis, nu mai comentezi. Îl înghiţi şi mergi mai departe. Eu nu l-aş fi făcut. Eu mi-am ales meseria asta, puteam să fac compromisuri, nu am făcut, chiar dacă am câştigat mai puţin”, a declarat la DigiSport impresarul lui Gabi Tamaş.

 

Ar trebui ca Steaua să se bazeze pe Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă până în momentul expirării contractelor?
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.