Afară cu Dăncilă! Ofertă neaşteptată pentru Rednic: "Dacă face asta, eu vreau să-l propun pentru funcţia de prim-ministru"

15 nov 2018 5331 afişări Liga 1
Afară cu Dăncilă! Ofertă neaşteptată pentru Rednic: "Dacă face asta, eu vreau să-l propun pentru funcţia de prim-ministru"

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a spus că Mircea Rednic poate candida pentru postul de premier al României, dacă reuşeşte să obţină bani de pe urma jucătorilor aduşi gratis în această perioadă.

"Haideţi să lămurim nişte lucruri. Dacă Mircea Rednic reuşeşte să facă comisioane cu jucătorii care vin, eu vreau să-l propun pentru funcţia de prim-ministru al României. Mircea Rednic a renunţat la salariu, a renunţat la foarte multe lucruri şi dacă dintr-un salariu de 4000 reuşeşte să facă comisioane, să faci din nimic bani, trebuie să-l împrumutăm ţării", a spus preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, pentru ProX.

Cinci fotbalişti au ajuns în "Groapă", datorită relaţiilor familiei Rednic: Mattia Montini (26 de ani), Gregory Tade (32 de ani), Naser Aliji (24 de ani), Rachid Ait-Atmane (25 de ani) şi Simon Zenke (29 de ani). După 15 etape, Dinamo se află pe locul 9 în Liga 1 Betano, cu 17 puncte. Astra şi Sepsi OSK împart ultimul loc care asigură prezenţa în playoff, ambele având 20 de puncte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.