Adi Mihalcea rupe tăcerea după plecarea de la Dinamo! Episodul care l-a îndepărtat de jucători: „Poate au crezut că nu sunt de partea lor!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Autor: Răzvan Bucur Publicat: 28 Jul. 2020, 19:08 Actualizat: 28 Jul. 2020, 19:12 Liga 1

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adi Mihalcea, a vorbit la ProSport Live despre situația tensionată pe care a întâlnit-o la clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamoviștii au protestat la începutul lunii iunie, înainte de repornirea Ligii 1, refuzând să se antreneze și să joace un amical cu FC Voluntari, după ce clubul a recurs la începutul lunii aprilie la șomajul tehnic, în contextul în care existau deja restanțe salariale.

Acum, Adi Mihalcea afirmă că nu a fost de acord cu gestul jucătorilor săi, arătând că opinia sa l-a îndepărtat de vestiar, fotbaliștii având impresia că fostul antrenor nu se află în aceeași „barcă” cu ei.

Adi Mihalcea: „Poate au crezut că nu sunt de partea lor, lucru total neadevărat”

„Am avut și o răbufnire a lor, a jucătorilor, și au refuzat să participe la un meci amical, dându-ne în spate cu pregătirea.

Toți au luat decizia protestului. Într-o ședință au luat cuvântul câțiva. Că au fost jucători care au influențat mai mult grupul, cred că e adevărat. Acolo, nu a fost o problemă și din partea mea că n-am reușit să-i fac să se răzgândească. A fost o situație greu de gestionat. Poate asta ne-a îndepărtat mai mult. Le-am dat dreptate, ei și-au atins scopul, dar eu n-am fost de acord cu ei niciodată. Le-am transmis că noi antrenorii suntem aici să antrenăm, voi, jucătorii sunteți aici să vă antrenați, problemele putem să le gestionăm altfel. Poate au crezut că nu sunt de partea lor, lucru total neadevărat.

Din potrivă. Eu zic că am gestionat foarte bine vestiarul. Dacă câțiva nu au dat randament maxim, e greșeala lor, pentru că ei trebuie să ducă greul. Eu nu cred că trebuie să ai un antrenor în cabină care să zică „da” la toate problemele ridicate de jucători”, a declarat Adi Mihalcea la ProSport Live.

Autor: Răzvan Bucur Publicat: 28 Jul. 2020, 19:08 Actualizat: 28 Jul. 2020, 19:12 Liga 1
Pe aceeași temă