Adevăratul motiv pentru care Reghecampf i-a transmis lui Becali că nu-l vrea pe Keşeru. "Nu l-am văzut niciodată atât de vehement!" Unde s-ar fi "rupt" relaţia dintre cei doi

6 oct 2016 13733 afişări Liga 1
Adevăratul motiv pentru care Reghecampf i-a transmis lui Becali că nu-l vrea pe Keşeru. "Nu l-am văzut niciodată atât de vehement!" Unde s-ar fi "rupt" relaţia dintre cei doi

Gigi Becali anunţa în urmă cu câteva zile că Steaua ar putea încerca "repatrierea" lui Claudiu Keşeru, unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi ai vicecampioanei din ultimul deceniu, însă s-a lovit de un refuz neaşteptat din partea antrenorului Laurenţiu Reghecampf, exprimat public.

"De Keşeru nu mă întrebaţi pentru că nu mă interesează, nu am ce să discut despre el", a spus Reghe într-o conferninţă de presă când în discuţie a venit posibila revenire a atacantului de la Ludogoreţ, iar la scurt timp Becali îţi exprima nedumerirea: "Pe Keşeru o să vedem, nu prea vrea Reghe. O avea el ceva. Eu fac tot timpul numai cum vreau eu. E o situaţie specială pentru că nu l-am mai văzut atât de vehement. Înseamnă că are altceva".

Ulterior, Reghe şi-a îndulcit discursul şi a încercat să-şi explice afirmaţia iniţială prin faptul că nu ar vrea să afecteze moralul jucătorilor aflaţi în acest moment în lotul Stelei. Totuşi, conform Dolce Sport există într-adevăr o problemă între actualul antrenor al Stelei şi atacantul de 29 de ani.

Conform sursei citate, conflictul a fost generat de refuzul atacantului de a semna un contract de reprezentare cu soţia antrenorului Stelei. Atunci, Keşeru ar fi avut posibilitatea să întrerupă colaborarea cu fostul şi actualul său agent, Jeremy Bouhy, însă în cele din urmă a ales să continue cu acesta.

"În timpul sezonului cei doi au avut mai multe discuţii, iar Reghecampf i-a cerut clar să semneze un contract de impresariat cu soţia acestuia! Înţelegerea între Claudiu şi Jeremy Bouhy, agentul său, expira la finele anului 2014, iar Reghecampf a vrut să profite de acest lucru! Keşeru l-a refuzat categoric, iar din acel moment, atacantul a intrat pe lista neagră a lui Reghecampf. Au existat mai multe momente tensionate între cei doi, iar jucătorul chiar a fost ameninţat că nu va mai avea nicio şansă la echipă din sezonul următor!", notează Dolce Sport, citând surse de încredere.

Venit la Steaua la începutul lui 2014, când antrenor era Reghecampf, Keşeru a fost folosit titular în doar 5 din cele 17 partide din Liga 1, fiind mai mereu rezerva lui Piovaccari. Chiar şi aşa, Keşeru a terminat sezonul cu 8 goluri şi 4 pase decisive.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.