ACS Poli promite că a tras ultimul ”chiul” de la Adunarea Generală a LPF. Timişorenii, din nou singurii absenţi

28 feb 2018 1638 afişări Comentează şi tu Liga 1
ACS Poli promite că a tras ultimul ”chiul” de la Adunarea Generală a LPF. Timişorenii, din nou singurii absenţi

ACS Poli Timişoara nu prea obişnuieşte să se prezinte în ultimul sezon la Adunările Generale ale LPF, iar întrunirea de marţi, când s-a pus în discuţie ideea arbitrilor străini, nu a făcut excepţie. Totuşi, conducerea spune că a fost ultima dată când alb-violeţii nu participă la discuţiile forului condus de Gino Iorgulescu şi îşi ”motivează” absenţa din cauza vremii nefavorabile.

Clubul a decis că la adunarea de marţi să fie reprezentat de vicepreşedintele Viorel Boiţ. Radu Birlică a explicat că doar ninsorile au împidicat ca Poli să aibă om la sediul LPF.”Domnul Boiţ urma să meargă, avea şi biletul de avion cumpărat de două săptămâni. Nu s-a mai dus din cauza vremii, mai ales că la Bucureşti e urgie. Are şi o vârstă. Dânsul a dorit să meargă, nu a mai fost demult, la noi la club este transparenţă. A fost ultima oară când s-a întâmplat să lipsim, chiar mi-am cerut scuze faţă de Gino Iorgulescu. Vom fi prezenţi de acum încolo la toate adunările, eu vreau să avem o relaţie bună cu FRF şi LPF, pentru că lucrăm cu ei şi ne subordăm lor”, ne-a declarat preşedintele lui ACS Poli.

Viorel Boiţ e, practic...Poli Timişoara

Personaj mai puţin cunoscut la nivel naţional, Viorel Boiţ este actualmente vicepreşedinte la ACS Poli. În trecut, a ocupat funcţia de preşedinte la vechea Poli. Acum pensionar, Boiţ a fost cadru diactic la Universitatea Politehnica din Timişoara. Un aspect foarte important este faptul că actualul vicepreşedinte este reprezentatul Asociaţiei Sportiv Fotbal Club Timişoara, deţinătoarea palmaresului istoric al Politehnicii.

În trecut, ASFC-ul a semnat un acord de asociere în participaţiune cu vechiul club, al lui Marian Iancu. Contractul a fost desfăcut în instanţă şi ulterior, Boiţ a semnat un acord similar cu ACS Poli.

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.