ACS Poli a mai pierdut trei jucători la comisii. Situaţie inedită cu un alt fotbalist: nu face deplasarea la Chiajna din cauza unui botez. Neaga, cu bagajele făcute?

31 mai 2018 3116 afişări Comentează şi tu Liga 1
ACS Poli a mai pierdut trei jucători la comisii. Situaţie inedită cu un alt fotbalist: nu face deplasarea la Chiajna din cauza unui botez. Neaga, cu bagajele făcute?

ACS Poli îşi joacă, cel mai probabil, ultimul meci în Liga 1 Betano sâmbătă seară, de la ora 21:30, pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna. Adrian Neaga merge cu şi mai puţini ”gladiatori” seniori, deoarece Alexandru Tigănaşu, Alexandru Ciucur şi Gabriel Vaşvari au fost declaraţi liberi de contract. De asemenea, ineficientul atacant Mihai Roman va fi la botez, aşa că nu îşi va mai putea îmbunătăţi numărul de goluri marcate pentru alb-violeţi.

De asemenea, la Chiajna nu fac deplasarea nici Străuţ, Haruţ şi Popovici, accidentaţi şi ei. Adrian Neaga va avea pe bancă mulţi juniori, dar speră la un rezultat favorabil, pentru onoare. ”Caracterele se văd în momentele grele. M-aş bucura să ieşim cu fruntea sus după acest meci. Să ieşim demni, pentru că a fost un play-out destul de agitat, cu probleme de toate felurile. La fotbal se poate schimba de la un minut orice, mai credem şi în minuni. Mergem la Bucureşti să ne jucăm şansa. Abordăm meciul la victorie, indiferent de rezultatul care se va înregistra la Voluntari, eu sper să câştigăm, deoarece avem probleme de lot”, a punctat Neaga.

Ciucur, Ţigănaşu şi Vaşvari au devenit liberi în urma deciziei Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor. Clubul nu face recurs. Cei trei sunt neplătiţi din ianuarie. Toţi mai aveau contract şi pentru sezonul viitor.

Adrian Neaga, cu bagajele făcute?

Poli se poate salva doar dacă bate la Chiajna şi dacă Voluntari pierde cu Juventus, pe propriul stadion. La conferinţa de presă, Bîrnoi l-a dat de gol pe Neaga, cum că ar fi tentat să plece de la Timişoara, deşi clubul doreşte să continue şi în Liga a 2-a, chiar dacă există datorii mari.

”Vom merge până la capăt, se va trage linie după acest an. Pentru mine este important că s-au găsit resurse ca echipa să meargă mai departe şi din vară. Eu, indiferent ce voi mai fi, voi munci la fel ca până acum. Vom munci pentru promovare. Sunt jucători care îşi termină contractul, sunt jucători care şi-au depus memorii. Păcat că nu am putut să rămânem la mâna noastră”, a mai spus Birlică.

Cosmin Bîrnoi e jucător U21 încă un an, dar spune că nu are oferte

Tânărul Cosmin Bîrnoi spune că doreşte să continue la Timişoara. ”Vreau să mergem la Chiajna să câştigăm şi după meci să îi mulţumim lui Rică pentru că a stat alături de noi în condiţii foarte grele. Îi urăm drum bun la următoarea echipă. Sper să marchez, dacă am marcat în prima etapă cu ei, sper să o fac şi în ultima etapă. Eu mai un an contract aici, vreau să promovăm. Am înţeles că se va continua cu echipă”, a punctat jucătorul.

ACS Poli e pe locul 7 în play-out, cu 24 de puncte. Chiajna e pe 5, cu 30 de puncte. Ilfovenii sunt salvaţi de la retrogradare, în timp ce timişorenii sunt aproape cu ambele picioare în Liga 2.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.