A semnat şi Nikolic! Becali mai pregăteşte AZI încă două transferuri! Ce mijlocaşi vor ajunge la Steaua

26 iul 2011 25645 afişări Comentează şi tu Liga 1
A semnat şi Nikolic! Becali mai pregăteşte AZI încă două transferuri! Ce mijlocaşi vor ajunge la Steaua A semnat şi Stefan Nikolic

Debutul mai slab de campionat i-a făcut pe oficialii Stelei săse mişte foarte repede pe piaţa transferurilor. Ieri, Steaua s-aînţeles cu muntenegreanul Stefan Nikolic (21 de ani), de la Poli,pentru un împrumut până în vară, iar clubul roş-albastru va aveaprima opţiune în privinţa unui transfer definitiv. Mai mult, Steauava oficializa astăzi şi transferul lui Alex Bourceanu, tot de laTimişoara.

Pentru că Mihai Costea nu are încă drept de joc, Gigi Becali agrăbit negocierile cu Marian Iancu şi a reuşit să obţină şisemnătura lui Nikolic. Acesta a venit la Steaua sub formă deîmprumut, iar oficialii roş-albaştrilor vor plăti 250.000 de euro.Mai departe, Steaua are prima opţiune în cazul în care vrea să-ltransfere definitiv pe jucător şi va trebui să plătească până la unmilion de euro. "Mi-am dorit foarte mult să ajung laSteaua, dar nu puteam spune multe până nu ne înţelegeam şi labani", a declarat Nikolic.

Mai mult, acesta este privit ca o soluţie pentru momenteletensionate ale meciurilor. "Este un jucător masiv de careuşi atunci când nu vom avea soluţii în atac, nu vom avea idei, o săaruncăm mingea pentru Nikolic, că se descurcă el", aafirmat Becali la Sport.ro.

La 17 anisemna cu Lierse
Fotbalistul evoluează pentru echipa de tineret a muntenegrenilor,iar antrenorul său spune despre Nikolic că este cel mai talentatfotbalist din Balcani. "Este un profesionist desăvârşit şipractică un fotbal senzaţional. La noi, în Muntenegru, este unstar", spune Zoran Filipovic, antrenorul naţionelei U21 alui Muntenegru. Fotbalistul a plecat foarte devreme din ţaranatală, la doar 17 ani ajungând la un acord cu echipa belgianăLierse.

Sepregătesc Prepeliţă şi Sovsic
După ce transferurile lui Nikolic şi Bourceanu au fost rezolvate,Steaua speră să-l legitimeze azi şi pe Andrei Prepeliţă. MijlocaşulUniversităţii Craiova are şanse mari să devină azi liber decontract şi astfel să aibă drum liber spre Steaua. Mai mult decâtatât, Gigi Becali a anunţat aseară că Steaua nu a renunţat la DamirSovsic, decarul de la NK Zagreb care l-a impresionat pe MM înamicalul din Austria: "Oferim 1,5 milioane de euro pentrua-l deţine în coproprietate 50% cu croaţii".


Ca să fie legitimaţi Bourceanu şi Nikolic, Steauatrebuie să prezinte o hârtie cu aprobarea celor de laANAF
Mircea Cezar Ionescu, director competiţii LPF

Am vorbit cu sindicatele, cu care ne-am împrietenit,şi vom face toate demersurile pentru ca jucătorii să primeascădrept de joc. Banii trebuie să meargă la Fisc
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Meme nu l-a vrut pe Nikolic, dar nici pe Goian nul-a vrut. Am făcut exact ca atunci, l-am luat pe răspunderea mea, epariul meu
Gigi Becali, finanţator Steaua


PentruGigi, Băjenaru e Boştină
Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, Gigi Becali a doveditîncă o dată că nu îşi cunoaşte jucătorii. L-a confundat pe Băjenarucu Boştină. "La mijloc sunt trei jucători foarte buni, Prepeliţă,Bourceanu şi Răduţ. Plus că mai este şi Boştină, care după părereamea este mijlocaş central, nu stânga. În atac, cu Rusescu, Tatu,Costea şi Nikolic, dacă mai vine şi Moraes, eu zic că stăm bine.Cred că avem cel mai bun lot din Romania", a spus Becali dedimineaţă la Sport.ro.

Articol scris de: Cristian VOINEA

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.