A minţit Becali? FCSB înseamnă, de fapt, "Fotbal Club Sporting Becali"! Reacţia omului de afaceri după descoperirile de la Registrul Comerţului: "Eu nu trădez suporterii". Cum explică situaţia creată

16 feb 2017 37727 afişări Liga 1
A minţit Becali? FCSB înseamnă, de fapt, "Fotbal Club Sporting Becali"! Reacţia omului de afaceri după descoperirile de la Registrul Comerţului: "Eu nu trădez suporterii". Cum explică situaţia creată
  • Lovitură de teatru! La mai puţin de o zi după ce Gigi Becali a anunţat că a schimbat denumirea echipei pe care o finanţează în "FCSB", reprezentanţii Registrului Comerţului spun că varianta rezervată, nu înregistrată, de fapt de omul de afaceri este "Fotbal Club Sportig Becali S.A.".

UPDATE: Gigi Becali a explicat, într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, de ce a ales să rezerve numele Fotbal Club Sporting Becali, transmiţându-le suporterilor că nu are de gând să-i trădeze: "Nu a fost vorba niciodată ca Steaua să se numească Fotbal Club Sporting Becali. Am rezervat mai multe nume pentru a justifica FCSB. De ce? Pentru că cei de la CSA a înregistrat sigla cu FCSB. Atunci noi am rezervat mai multe nume pentru a demonstra că FCSB poate însemna nu doar Fotbal Club Steaua Bucureşti. Ei au contestat FCSB că înseamnă Fotbal Club Steaua Bucureşti.

Eu nu trădez suporterii! Cât timp ei nu mă trădează, echipa va fi FCSB, nu Becali. De ce? Pentru că suporterii nu vor asta. Cât de curând va fi Steaua Bucureşti la Înalta Curte şi cu asta basta", a spus Becali.


Miercuri, Gigi Becali anunţa oficial dispariţia Stelei şi transformarea echipei în FCSB, dar informaţiile apărute la 24 de ore distanţă infirmă varianta expusă de finanţatorul vicecampioanei. Conform ziare.com, omul de afaceri nu a operat nicio schimbare la Registrul Comerţului, ci doar a rezervat un nou nume. Surpriză, însă, noua denumire rezervată de Becali, valabilă până pe 17 aprilie, nu este FCSB, ci "Fotbal Club Sporting Becali S.A.".

Informaţia a fost informată chiar de reprezentanţii Registrului Comerţului: "Menţionăm că îm data de 17.01.2017, prin reprezentant, s-a solicitat rezervarea denumirii FOTBAL CLUB SPORTING BECALI S.A., valabilă trei luni de zile. Pânâ la data prezentei, nu s-a solicitat înregistrarea schimbării denumirii", spun reprezentanţii instituţiei, pentru ziare.com.

Iar dezvăluirile apărute azi nu fac decât să-l contrazică pe Becali, care a anunţat public, miercuri, că a schimbat deja numele echipei: "Am schimbat numele oficial în FCSB, avem şi o marcă. Nu voiam să mai existe discuţii, mai ales că există riscul să ne oblige instanţa să ne schimbăm numele. Ca să nu mai existe confuzii, cum zice Talpan", spunea Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.