A intrat în ultimele şase luni de contract şi fură toate privirile. Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Costel Enache: "E foarte agil, cred că te poate dribla şi dacă-ţi spune cum te driblează"

8 ian 2019 7730 afişări Liga 1
A intrat în ultimele şase luni de contract şi fură toate privirile. Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Costel Enache: "E foarte agil, cred că te poate dribla şi dacă-ţi spune cum te driblează"

Fost antrenor al lui Diego Fabbrini (28 de ani) la FC Botoşani, Costel Enache (45 de ani) are doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul ofensiv al moldovenilor.

Din momentul venirii în România, mijlocaşul ofensiv care are şi o selecţie în naţionala Italiei a impresionat prin calitatea tehnică mult peste nivelul Ligii 1 Betano, iar acesta este detaliul pe care-l scoate în evidenţă şi Costel Enache, antrenorul celor de la Astra Giurgiu: "E un jucător foarte interesant, din punct de vedere ofensiv are o relaţie 1 vs. 1 fantastică. E foarte agil, cred că te poate dribla şi dacă-ţi spune cum te driblează", a fost descrierea frumoasă făcută de tehnicianul fostei campioane a României, luni, la reunirea lotului giurgiuvenilor.


Costel Enache, alături de Diego Fabbrini la prezentarea oficială a italianului.

Fabbrini a intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi poate semna cu oricine, în ianuarie, din postura de jucător liber de contract, iar misiunea moldovenilor de a-l ţine pare aproape imposibilă. Acum, Valeriu Iftime trebuie să-şi cântărească opţiunile şi să decidă dacă-l vinde în ianuarie sau dacă-l pierde gratis în vară, iar cuvintele frumoase la adresa italianului nu se opresc: ”Fabbrini este foarte bun, fotbalist adevărat. Cine-l ia face o afacere trăznet. E cel mai bun fotbalist din Romaânia. Eu sunt certat cu Iftime, dar să stiţi că nu e băiat prost. Are minte Iftime, se pricepe la fotbalişti”, spunea, zilele trecute, şi Dumitru Dragomir.

La Botoşani, Fabbrini primeşte doar 5.000 de euro lunar din partea lui Valeriu Iftime, iar restul de bani, de până la aproape 50.000 de euro, sunt plătiţi de Birmingham, conform înţelegerii dintre cele două părţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.