A întârziat la reunire fără permisiunea antrenorului, iar acum va fi trecut pe linie moartă! Miriuţă: "Va plăti! De acum, poate va juca el!”

12 ian 2018 5860 afişări Liga 1
A întârziat la reunire fără permisiunea antrenorului, iar acum va fi trecut pe linie moartă! Miriuţă: "Va plăti! De acum, poate va juca el!”

Portarul Jaime Penedo nu s-a prezentat la echipă. Reunirea a avut loc la 8 ianuarie şi goalkeeperul a fost învoit până azi, 12 ianuarie, el motivând că ar avea nişte probleme de sănătate. Nu s-a prezentat însă nici acum şi roş-albii sunt hotărâţi să-l pedepsească. Fiecare zi de întârziere îi scoate portarului din Panama câteva sute de euro din buzunar.

"Penedo trebuia să fie aici, dar întârzie şi va plăti pentru acest lucru. Avem un regulament de ordine interioară şi toată lumea trebuie să-l respecte...Îl avem şi pe Brănescu, care e un portar foarte bun şi merită o şansă. De acum, poate va juca numai el! Vom vedea ce va fi. Dacă se antrenează foarte bine, el va juca, mai ales că avem acum câteva meciuri de pregătire", a spus Miriuţă la sport.ro.

Antrenorul diamovist a vorbit şi despre meciul din Cupa României cu CS U Craiova, partidele din sferturile competiţiei urmând a avea loc în perioada 27 februarie - 1 martie. "Eram pe teren, la antrenament, când am aflat adversarul. Craiova e o echipă bună, dar nu conteză faptul că vom juca în Bănie. Sunt sigur că stadionul va fi plin, însă nu ne speriem. Oricum, până la partida din Cupă, mă gândesc la meciurile rămase din campionat. Trebuie să ajungem în play-off", a mai spus tehnicianul dinamovist. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.