A încercat Becali să negocieze cu MApN? Ce spune Helmuth Duckadam

4 mai 2017 5467 afişări Liga 1
A încercat Becali să negocieze cu MApN? Ce spune Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam este nemulţumit de faptul că cei de la MApN refuză dialogul cu oficialii FCSB-ului pe problemele ce ţin de marcă şi denumirea Steaua. Preşedintele de imagine al FCSB-ului spune că MApN-ul n-a vrut să discute nici măcar cu Ilie Năstase.

Duckadam susţine că Gigi Becali a fost interesat să poarte o discuţie cu cei de la MApN pe problemele cu marca şi denumirea Steaua, însă aceştia au refuzat dialogul. ”Eroul de la Sevilla” spune că şi Ilie Năstase a cerut audienţă la MApN, în perioada în care Mircea Duşa era ministru, însă n-a primit răspuns pozitiv:

”Dezamagirea mea cea mai mare ţine de toţi miniştrii care s-au perindat pe la MApN, dar nu au vrut să stea de vorbă cu nimeni. Lumea îi reproşează domnului Becali că nu vrea să discute cu cei de la CSA ori MApN, dar nimeni de acolo nu îşi doreşte. Ca să vă faceţi o idee, fostul ministru Duşa nu a vrut să îl primească în audienţă nici măcar pe Ilie Năstase”, s-a plâns Helmuth Duckadam la Sport.ro.

Gigi Becali a pierdut în instanţă dreptul de a folosi marca şi denumirea Steaua. Patronul FCSB-ului a declarat în mai multe rânduri că va reuşi să le recupereze în instanţă şi a insistat că nu vrea să negocieze cu CSA Steaua şi MApN.

Duckadam a comentat şi implicarea lui Anghel Iordănescu la echipa de fotbal CSA Steaua. Fostul mare portar nu s-a declarat surprins: ”Nu mă surprinde faptul că Iordănescu e în cautare de sponsori pentru echipa CSA, aşa cum nu mă surprinde nici atitudinea lui Victor Piţurcă. La fel, nu mă surprinde nici atitudinea lui Tudorel Stoica", a mai spus Duckadam.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.