A început "curăţenia" la încă o echipă din Liga 1. Nouă jucători daţi afară, printre care şi două foste mari speranţe ale fotbalului românesc

11 ian 2019 10603 afişări Liga 1
A început "curăţenia" la încă o echipă din Liga 1. Nouă jucători daţi afară, printre care şi două foste mari speranţe ale fotbalului românesc

FC Voluntari a anunţat, vineri, despărţirea de nu mai puţin de nouă jucători, printre care şi Gabi Iancu şi Andrei Ionescu, două foste mari speranţe ale fotbalului românesc.

Astfel, portarul de rezervă Dinu Moldovan (28 de ani), fundaşul stânga Alphousseyni Sane (22 de ani), mijlocaşul defensiv Ivan Sesar (29 de ani), fundaşul central Ivan Zgrablic (27 de ani), mijlocaşii ofensivi Alexandru Ciucur (28 de ani), Gabi Iancu (24 de ani), Andrei Ionescu (30 de ani), Geoffrey Malfleury (30 de ani) şi atacantul Nathan Kabasele (24 de ani) nu mai fac parte din planurile antrenorului Cristiano Bergodi, iar contractele lor au fost reziliate pe cale amiabilă, după cum anunţă pagina de facebook a clubului ilfovean.

Dintre cei opt, Geoffrey Malfleury a fost cel mai important jucător, adunând două goluri şi o pasă decisivă în 11 meciuri jucate.Încă un eşec pentru Gabi Iancu şi "Minunea blondă" Andrei Ionescu

Revenit în România din prima ligă poloneză, de la Termalica, la începutul lui septembrie pentru a-şi relansa o carieră aflată într-un picaj evident, Gabi Iancu (24 de ani) înregistrează un nou eşec şi pleacă de la FC Voluntari după cinci luni în care a stat doar pe banca de rezerve şi nu a prins niciun minut.

Într-o situaţie asemănătoare se află şi Andrei Ionescu, cel care deceniul trecut primea eticheta de "Următorul Ilie Balaci". Dacă Iancu nu a prins niciun minut, Ionescu a jucat în patru partide, a oferit o pasă de gol, dar pleacă din Ilfov după doar 141 de minute şi o nouă echipă la care nu a convins.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.