A fost reconfirmat în funcţia de antrenor şi pentru sezonul următor: "Este decizia firească!"

16 apr 2018 11093 afişări Comentează şi tu Liga 1
A fost reconfirmat în funcţia de antrenor şi pentru sezonul următor: "Este decizia firească!"

Într-un moment delicat pentru echipă, în care rezultatele se lasă aşteptate, oficialii clubului CSM Poli Iaşi au luat o decizie menită să redea încrederea staff-ului tehnic, jucătorilor şi să aducă liniştea în vestiar.

La două zile după eşecul clar din Bănie, 1-4 cu CSU Craiova, antrenorul Flavius Stoican a fost reconfirmat în funcţie de către Comitetul Director al CSM Poli Iaşi. Anunţul a fost făcut de către preşedintele executiv Adrian Ambrosie, acesta punctând şi noul obiectiv al echipei pentru meciurile din returul play-off-ului: “Caracterele puternice se văd în astfel de momente mai dificile. Chiar dacă traversăm o perioadă nefastă, cu înfrângeri, sperăm ca atmosfera în sânul lotului să nu fie alterată. Să nu uităm faptul că obiectivul echipei, calificarea în play-off, a fost îndeplinit, în ciuda faptului că foarte multă lume nu ne dădea nicio şansă. În aceste condiţii, am decis să-l reconfirmăm în funcţie pe antrenorul Flavius Stoican pentru sezonul următor. Antrenorul şi staff-ul său se bucură de toată susţinerea noastră. Sperăm ca echipa să strângă rândurile şi să obţinem şi rezultate în următoarele etape. Pentru ultimele meciuri din acest sezon ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte şi să urcăm în clasament. Nu în ultimul rând, staff-ul va viza în aceste partide rămase de disputat formarea unui nucleu pentru sezonul viitor”, a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie.

Leonid Antohi: “Stoican ştie să comunice cu vestiarul, a făcut o treabă foarte bună la Iaşi”

Preşedintele Comitetului Director al CSM Poli, prof. Leonid Antohi, este mulţumit la rândul său de munca depusă de antrenorul Flavius Stoican şi este de părere că echipa trebuie să continue în sezonul următor cu acelaşi staff.

“Flavius a făcut o treabă foarte bună la Iaşi. A preluat un lot eterogen, după ce au plecat foarte mulţi jucători în vară. A avut o comunicare foarte bună cu jucătorii, a luat în considerare faptul că vestiarul era o sumă de individualităţi, şi nu un întreg. După un start anevoios, echipa s-a pus pe picioare şi am reuşit o performanţă foarte bună prin calificarea în play-off. Am decis să-l reconfirmăm în funcţie pentru sezonul viitor şi sunt convins că este decizia firească după un sezon reuşit, în nişte condiţii foarte grele”, a declarat Leonid Antohi.

Posibilele cauze ale reculului

Oficialul echipei ieşene încearcă să găsească explicaţii pentru rezultatele slabe ale echipei din play-off: “Dincolo de calitatea adversarilor, care consider că poate fi un aspect de luat în seamă, acest recul al nostru poate fi cauzat şi de acea întrerupere de patru săptămâni, din finalul sezonului regulat. Acea pauză de o lună ne-a scos din ritm. În plus, s-a văzut şi o lipsă de determinare din partea echipei. După calificarea în play-off şi îndeplinirea obiectivului, parcă jucătorii nu au mai avut aceeaşi determinare din ultimele partide ale sezonului regulat”, a completat Ambrosie.

 

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.