A fost la Bayern Munchen, Udinese sau Empoli, dar nu a avut loc la FCSB! Teja a dezvăluit de ce nu s-a putut atinge de omul care ar fi transformat vicecampioana

9 ian 2019 6513 afişări Liga 1
A fost la Bayern Munchen, Udinese sau Empoli, dar nu a avut loc la FCSB! Teja a dezvăluit de ce nu s-a putut atinge de omul care ar fi transformat vicecampioana

FCSB ar fi putut da lovitura cu un preparatorul fizic care le-a dat "aripi" fotbaliştilor lui Gaz Metan. Preparatorul fizic Riccardo Proietti, omul care a colaborat cu Bayern Munchen, Udinese, Pescara, Al-Jazeera sau Empoli, a plecat de la Mediaş în noiembrie, iar din acel moment echipa antrenată de Teja a început să "scârţâie". Italianul ar fi putut veni la vicecampioana României, dar au existat două motive pentru care mutarea a picat. 

Teja susţine că salariul lui Proietti, de la echipa naţională a Israelului, este superior celui pe care i l-ar fi putut oferi Gigi Becali, iar, în plus, Teja nu ar fi acceptat ca italianul să aibă două locuri de muncă: "Este la echipa naţională a Israelului, are un salariu mare acolo şi nu mi se pare corect ca la un club de talia Stelei acel om să plece la echipa naţională şi să facă drumuri", a declarat noul antrenor al FCSB. 

Staff-ul lui Teja: Marian Lupu, preparator fizic, Marius Popa, antrenor cu portarii, Virgil Andronache, antrenor secund şi Dacian Nastai, analist video. 

Colaborator al lui Teja la Gaz Metan, Proietti nu a discutat o înţelegere cu FCSB, orientându-se către naţionala de fotbal a Israelului. Deşi a obţinut acceptul verbal al lui Becali pentru înlocuirea oamenilor din staff, Teja va lucra până la urmă cu actualul preparator fizic al FCSB-ului, cu Marian Lupu. Conform surselor ProSport, Teja nu este încântat de colaborarea cu cel pe care mulţi dintre fotbaliştii vicecampioanei îl consideră vinovat pentru numărul mare de accidentări musulare care au apărut în ultimele două sezoane.

Totuşi, Marian Lupu are postul asigurat la FCSB datorită insistenţelor lui Mihai Stoica pe lângă Gigi Becali. Directorul sportiv al vicecampioanei este cel care a insistat pentru aducerea lui Lupu la FCSB în urmă cu doi ani, recomandându-l drept ”cel mai bun din România”, după cum a mărturisit chiar finanţatorul clubului. Mihai Stoica îşi protejează în continuare alegerea şi a mers până la a pune în cârca lui Nicolae Dică problemele legate de accidentări, totul pentru a-l salva pe Lupu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.