A apărut o nouă academie de fotbal în România! Clubul din Liga 1 care porneşte un proiect îndrăzneţ: "Dăm un restart"

19 iun 2019 19114 afişări Liga 1
A apărut o nouă academie de fotbal în România! Clubul din Liga 1 care porneşte un proiect îndrăzneţ: "Dăm un restart"

Clubul Politehnica Iaşi continuă să se reorganizeze din mers, iar Centrul de Copii şi Juniori va fi transformat într-o academie. De acest sector se va ocupa prof. Nucu Antohi, care a fost numit astăzi coordonator al sectorului juvenil din Copou.

”Aşa cum am spus-o de multe ori în ultima perioadă, ne dorim să dăm un restart acestui club, iar Centrul de Copii şi Juniori se va transforma într-o academie. Misiunea lui Nucu Antohi va fi aceea de a reforma sectorul juvenil din cadrul clubului pentru a deveni un centru regional de selecţie, pregătire şi formare a generaţiilor care să aducă performanţe sportive Iaşiului”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Nucu Antohi are un CV impresionant, el fiind implicat, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte fotbalistice la nivelul copiilor şi juniorilor atât în ţară cât şi peste ocean, în Statele Unite ale Americii, informează clubul din Copou.

Până în octombrie 2016, Nucu Antohi a fost lector în cadrul Univesităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi deţine Licenţa de antrenor UEFA A. În urmă cu mai mulţi ani, Antohi a activat la clubul privat Noua Generaţie, unde i-a descoperit pe Clement Pălimaru, Paul Tincu şi Mihai Pintilii.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.