3 lucruri despre Dragoş Nedelcu, omul aflat la un pas de FCSB. "Eu fiind de la ţară...". Fotbalul din curtea casei, ce ar împrumuta de la Hagi şi o mărturisire: "Aşa e construcţia mea"

9 aug 2017 8741 afişări Liga 1
3 lucruri despre Dragoş Nedelcu, omul aflat la un pas de FCSB. "Eu fiind de la ţară...". Fotbalul din curtea casei, ce ar împrumuta de la Hagi şi o mărturisire: "Aşa e construcţia mea"

FCSB urmează să perfecteze transferul mijlocaşului central de la Viitorul, Dragoş Nedelcu, pentru a evolua atât în linia mediană, cât şi în centrul defensivei, după cum a declarat patronul echipei, George Becali.

În vârstă de 20 de ani, fotbalistul despre care specialiştii susţin că poate lega defensiva de compartimentul ofensiv la fel de bine ca Gică Popescu şi Ionuţ Lupescu a oferit în urmă cu trei săptămâni un interviu exclusiv pentru ProSport. Iată trei declaraţii despre fotbalistul şi omul Dragoş Nedelcu.

DESPRE OMUL CARE L-A DUS LA FOTBAL ŞI MOMENTUL DECISIV

"M-am apucat de plăcere. La 8 ani, tata mi-a făcut un cadou. M-a dus la fotbal. Când eram mic mă jucam cu mingea. Eu fiind de la ţară, mă jucam cu mingea în curte şi pe acolo. Tata, văzând lucrurile astea, a încercat să mă ducă să continui într-un mediu bun. Am avut noroc de un antrenor foarte bun, am colaborat cu dânsul vreo cinci ani şi după pot să zic domnul Hagi m-a motivat foarte bine. Tot timpul a avut aşteptări mari de la mine şi asta m-a motivat: să pot să ajung să-l mulţumesc. Am muncit foarte mult. M-au ajutat şi părinţii. În sport, secretul e să munceşti foarte mult. La Viitorul, e muncă foarte multă. Altfel nu luam campionatul"

DESPRE CE AR ÎMPRUMUTA DE LA HAGI

"Bine, ce are el nu cred că o să mai aibă nimeni prea curând. Sincer, aş împrumuta ambiţia. E foarte ambiţios. Mi-aş dori să fiu ca el, să pot s-o iau de la început, după un eşec. N-am mai întâlnit la nimeni aşa ceva. Tot timpul, indiferent că ai câştigat sau ai pierdut, el o ia de al capăt. Vrea să fie din nou cel mai bun. A doua zi e motivat poate chiar mai motivat. Ne spune: Cunoşti ce ai făcut bine. Eu trebuie să-ţi arăt ce ai făcut greşit. Avantajul mare e că lucrăm cu el"

DESPRE PROBLEMELE MEDICALE

"Am avut odată probleme cu spatele. Am fost la un doctor, nu mi-a dat veşti prea bune, dar am muncit şi am revenit. Bine... sunt slab, dar sunt înalt. E nativ. Aşa e construcţia mea, aşa sunt şi părinţii mei"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.