3 jucători, OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: "Sunt prea mulţi! El o să stea pe la bază, o să se antreneze pe acolo"

23 aug 2019 43570 afişări Liga 1
3 jucători, OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: "Sunt prea mulţi! El o să stea pe la bază, o să se antreneze pe acolo"

Gigi Becali a anunţat vineri că trei jucători vor pleca de la FCSB, aceştia fiind Alexandru Stan, Łukasz Gikiewicz şi Andrei Marc.

Becali a vorbit despre situaţia lotului în cadrul conferinţei în care l-a prezentat pe antrenorul Bogdan Argeş Vintilă: "Sunt vreo trei pe care vrem să-i dăm afară. Stan, polonezul (n.r Gikiewicz ), Marc. Stan o să stea şi la noi, o să se antreneze pe acolo, pe la bază. Sunt prea mulţi jucători. Mai vin şi ăştia doi (n.r Rus şi Pascanu)", a spus Becali.

Vin Rus şi Paşcanu, pleacă 3 jucători

Patronul FCSB-ului a confirmat şi tratativele avansate cu Adi Rus şi Alex Paşcanu: "Dacă n-am găsit fundaşi centrali, am zis să-i iau pe ăştia doi şi să-i cresc. Sunt jucători de echipă naţională. Nu găseşti fundaşi centrali", a spus Becali.

În această vară, FCSB a transferat 12 jucători: Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Ionuţ Panţîru, Valentin Creţu, Bozhidar Chorbadzhiyski, Andrei Marc, Claudiu Belu-Iordache, Thierry Moutinho, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Adi Popa şi Sorin Şerban. Se pare că, pentru moment, Gikiewicz şi Marc sunt primii care nu vor fi păstraţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.