Lecţia unui portar pentru tinerii fotbalişti. Câte abdomene face "Ema" Dolha în fiecare zi, la 39 de ani: "Munceşte enorm, e plin de muşchi! Nici preşedintele României nu e aşa de greu de găsit"

9 ian 2018 6956 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Lecţia unui portar pentru tinerii fotbalişti. Câte abdomene face "Ema" Dolha în fiecare zi, la 39 de ani: "Munceşte enorm, e plin de muşchi! Nici preşedintele României nu e aşa de greu de găsit"

Fostul internaţional Adrian Iencsi a dezvăluit că Emilian Dolha, actualul antrenor de portari al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, face zilnic între 600 şi 1.000 de abdomene. Iencsi spune că a rămas impresionat de forma fizică a fostului său coechipier de la Rapid.

"Ema este mai mult decât un prieten. Este fostul meu coleg de cameră. De altfel, la Rapid, eu am stat în cameră mai mult cu portarii. Ema Dolha este un băiat fantastic şi unul dintre cei mai buni portari ai României. El îşi vede de viaţa lui, nu îi place să iasă în faţă. Munceşte enorm, iar eu îi spun că nici preşedintele României nu e aşa de greu de găsit. «Da, frate, ce să fac? Stau în sală, lucrez», îmi spune.

Eu nu fac la fel de multe abdomene ca el. Dacă fac, mă duc undeva la 150 de abdomene. El face 600-1.000 de abdomene. Lucrează foarte mult. Când l-am văzut la Cluj, am rămas surprins. Este plin de muşchi, se întreţine. Bravo lui!", a spus Iencsi, la ProSport LIVE.

Fostul fundaş crede că Emilian Dolha, ajuns la 39 de ani, are un viitor strălucit în noua carieră: "Este un antrenor de portari foarte bun şi va ajunge unul dintre cei mai buni antrenori de portari din România. Este foarte apreciat, iar eu i-am văzut stilul de lucru şi îmi place foarte mult".

În vârstă de 42 de ani, Adrian Iencsi a fost coechipier cu Dolha în perioada 2000-2004, la Rapid.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.