Lăcătuş nu s-a putut abţine în timpul conferinţei de presă! "Fiara" şi-a ironizat rivalii şi a aprins derby-ul: "Să fim serioşi, ei..."

5 apr 2018 3599 afişări Fotbal Intern
Lăcătuş nu s-a putut abţine în timpul conferinţei de presă! "Fiara" şi-a ironizat rivalii şi a aprins derby-ul: "Să fim serioşi, ei..."

Marius Lăcătuş, simbolul de pe banca Stelei, nu s-a putut abţine şi i-a ironizat pe rivalii de la Rapid. Steaua va juca derby-ul cu Academia Rapid pe 14 aprilie, de la ora 19:45, iar "Fiara" a aprins derby-ul după ce a auzit câţi suporteri "vişinii" vor să vină la meci.

În conferinţa de presă organizată la sediul CSA, Lăcătuş nu s-a putut abţine şi a trimis o săgeată către rivalii de la Academia Rapid. Simbolul Stelei nu crede în cifra anunţată de rapidişti, de 30.000 de suporteri prezenţi pe Arena Naţională la derby.

Lăcătuş a lansat ironia atunci când Cristian Cârlan, sef marketing CSA Steaua, a spus că se teme ca nu cumva pe stadion să fie mai mulţi susţinători de-ai oaspeţilor.

”Miza noastră este să facem în aşa fel încât la meci să fie mai mulţi spectatori de-ai noştri, decât ai Rapidului. Problema este că dacă vin ei, 30.000, aşa cum au promis, sărim de capacitatea arenei”, a spus Cârlan, întrerupt imediat de Lăcătuş: ”Ei, nu sunt atâţi, hai să fim serioişi!”, a replicat ”Fiara”.

Steaua - Academia Rapid se joacă pe 14 aprilie, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. Până atunci, şefii CSA au stabilit preţul tichetelor şi le-au pus deja în vânzare.

Iată preţurile biletelor:

Peluze: 15 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 25 de lei
VIP: 30 de lei

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.