Jucătorii lui Gică Hagi nu concep să rateze victoria la Iași! Viitorul, mesaj special pentru Mircea Rednic: „Vrem să marcăm cât mai multe goluri” | VIDEO

Autor: Andrei Preotu Publicat: 19 Jul. 2020, 14:59 Actualizat: 19 Jul. 2020, 15:00 Fotbal Intern

Poli Iași este în mare pericol să ajungă în liga a doua, iar în Copu vine luni Viitorul, cea mai bună echipă din play-out-ul Ligii 1.

Jucătorii lui Gică Hagi nici nu concep să rateze victoria la Iași, mai ales că Viitorul s-a impus în toate cele trei meciuri din acest sezon.

Viitorul, înaintea meciului de la Iași: „Vrem să marcăm cât mai multe goluri”

„Va fi un meci foarte greu! Iașiul este o echipă bună, au nevoie de puncte, însă noi mergem cu gândul la victorie și vrem să facem un meci foarte bun. Încercăm să menținem această linie și să câștigăm. Suntem mai liniștiți, vrem să marcăm cât mai multe goluri și să terminăm play-out-ul cu bine”, a spus Carlo Casap, într-o conferință de presă.

„Mergem acolo să luăm cele trei puncte! Noi trebuie să ne facem jocul și cu siguranță vom obține cele trei puncte. Ei se bat să se salveze de la retrogradare, în timp ce noi avem o liniște în plus. Nu suntem încă 100%, sperăm să ne punem pe picioare foarte bine pentru sezonul viitor. Vrem să facem 15 puncte și să câștigăm toate meciurile”, este planul Viitorului pentru ultimele etape din play-out, după cum a dezvăluit mijlocașul Andrei Ciobanu.

În meciul tur din play-out, disputat pe 14 iunie, Virgil Ghiță a adus victoria Viitorului. În runda precedentă, echipa lui Gică Hagi a făcut spectacol cu nou-promovata Academica Clinceni, pe care a bătut-o cu 5-0.

„Nu e o noutate. Noi rămânem la proiectul nostru, rămânem în linia noastră. Asta facem, ăştia suntem. Din păcate pentru mine, ca manager, totdeauna trebuie să mă eliberez de cei mai buni jucători, să fac anumite lucruri, pentru că un buget nu se face uşor”, a declarat Gică Hagi, după victoria cu Clinceni, scor 5-0.

Înaintea partidei de la Iași, Gică Hagi a adus un nou director tehnic la Viitorul! Cristian Cămui este cel care va ocupa această funcție, după ce a impresionat pe banca tehnică a echipei U19.

Cristian Cămui este cel de-al patrulea director tehnic din istoria Academiei Hagi, după Lucian Burchel, Leo Grozavu și Alex Ortiz-Cabrera.

Autor: Andrei Preotu Publicat: 19 Jul. 2020, 14:59 Actualizat: 19 Jul. 2020, 15:00 Fotbal Intern
Pe aceeași temă