Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, despre zvonurile privind divorțul! Le distruge pe presupusele amante: „Nu ar coborî niciodată în lumea prostituatelor” | EXCLUSIV

Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, despre zvonurile privind divorțul! Le distruge pe presupusele amante: „Nu ar coborî niciodată în lumea prostituatelor” | EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

Anamaria Prodan rupe tăcerea, într-un interviu exploziv acordat ProSport, după zvonurile apărute tot mai des în ultimele luni, legate de viața extrasportivă (amante și scandal) a antrenorului Laurențiu Reghecampf și despre un potențial divorț.

Considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri ale României, liniștea familiei Prodan-Reghecampf a fost tulburată de ceva timp de declarațiile din anturajul lui Gigi Becali referitoare la viața amoroasă a tehnicianului, iar soția impresar a explicat exact cum a obișnuit, în timp, situația familiei, relaxată, carismatică și stăpână pe sine.

Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf

ProSport: Anamaria, intrăm direct în „problemă”. Au apărut informații, din anturajul lui Gigi Becali, legate de faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de 8 ani!

Anamaria Prodan: „Reghe are amantă? (n.r. râde). Așa îl cunoașteți voi pe unicul Reghecampf? Îmi aduc aminte că zicea Gigi sau cineva din anturajul lui ceva de o amantă de acum 8 ani… Păi, eu, murisem? Sau eram plecată în deșert? Hai să fim serioși. (n.r. râde iar). De obicei ne distrăm când apar astfel de zvonuri și fiiind cea mai invidiată familie din România am învățat, în ani, să nu mai băgăm în seamă.

ProSport: Se vorbește despre o domnișoară celebră în oraș, poreclită de „Gură de aur”… 

Ia să vedem ce mai avem? Deci a mai apărut o Gură de aur (n.r. – ultima ”divă” despre care au apărut informații că ar fi avut o relație cu Reghecampf)? Dar lasă-le, măi, să-și câștige și ele pâinea cumva.

Firește, nu de la familia mea, însă, cred că și voi știți că genul acesta de fetițe, care au porecle ciudățele și care sunt cunoscute în lumea mondenă nu le prea place munca. În general, când vine vorba de femei, să spunem escortă, și nu cele menționate mai sus, pentru că nu le cunosc, probabil le este foarte ușor să stea toată viața în pat cu picioarele deschise, să primească banii pe noptieră, dar le compătimesc pentru că este plictisitor și umilitor în același timp.

Dacă vorbim de calitățile acestui gen de fete îmi vine în minte o replică celebră: Oare cine sau ce le recomandă? Poate vocea și talentul! (n.r. râde din nou). Mă așteptam, la ce poreclă are (n.r. – presupusa amantă e cunoscută în cercurile oamenilor bogați drept „Gură de aur”)”.

ProSport: De regulă, soțiile sunt îngrozite de femeile care roiesc în jurul bărbaților lor…

Anamaria Prodan: „Dacă te referi la mine, eu nu-s îngrozită, sunt perfect relaxată. Pentru că soțul meu este unic. Laurențiu Reghecampf este matrița pentru modelul de bărbat perfect. Nu uita că bărbații ca el sunt pe cale de dispariție, iar soțul meu nu are cum să se uite la genul acesta de femei în veci. Femei care nu au făcut nimic în viața lor. Au mers „din floare în floare”, așteptând să păcălească pe cineva, să îl tragă în jos pe viață. Laur e mult prea bun și mult prea sus, este în vârful piramidei, ca să se uite atât de jos, nu de alta, dar poate să amețească. De asta soțul meu ține capul sus mereu și știe doar să urce, nu să coboare. Și ce este cel mai important este că într-o viață nu a făcut compromisuri și nici nu s-a compromis pe el sau familia lui”.

„Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut in noi”

ProSport: Crezi că ar exista o șansă, într-un milion, să aibă, totuși, vreo legătură cu domnișoara „Gură de aur” sau domnișoara Raiciu, despre care s-a spus că Laurențiu i-ar fi plătit și un salon de înfrumusețare?

Anamaria Prodan: „Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis, o familie model! Am pornit de tineri împreună, am fost singuri împotriva tuturor, pe vremea când nimeni nu a crezut în noi. Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am stat spate în spate, am pus cărămidă peste cărămidă la construcția acestei familii și acestei meserii, de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singuri-singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți! Și lucrăm să-l extindem. Acesta este motivul pentru care toate aceste zvonuri apar unul după altul. Ceea ce a reușit Reghecampf în România este unic! Este antrenorul care a schimbat fața fotbalului românesc!

A adus noutate și profesionalism, plus disciplină de fier, mentalitate dobândită în perioada în care a lucrat în Germania. Gigi sau anturajul? Gigi Îl cunoaște perfect. Știe ce om minunat și ce caracter incredibil este Reghecampf. Știe ce familist convins, dedicat mie și copiilor până la moarte este Laur. Nu uitați că „Soarele” familiei noastre este profesionist până în măduva oaselor și cel mai serios om pe care eu l-am cunoscut în viață. 

Deci să se înțeleagă foarte bine. Reghecampf nu ar coborî în lumea iluziilor deșarte, a drogurilor, băuturii sau femeilor ușoare. Nu ar coborî în lumea asta subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 1000 ori”.

ProSport: Presa susține că domnișoara respectivă are victime multiple și în România…

Anamaria Prodan: „Probabil, nu mă îndoiesc de acest lucru, dar, repet, soțul meu este modelul perfect de tată, de soț, de familist. Tocmai pentru aceste calități a ajuns așa de sus și a făcut performanță la cel mai înalt nivel.

Cu siguranță un antrenor sau un bărbat, dacă s-ar coborî la acest nivel, în zona în care activează, ar primi interzis pe viață. Deci dacă Reghecampf activează de atâția ani în zona Golfului, unde familia, caracterul și seriozitatea înseamnă totul, imaginează-ți că este imaculat, respectat, este un model de urmat”.

ProSport: Ești printre singurele soții care au luat orbește apărarea soțului! Nu ai avut niciodată niciun sentiment de teamă că ar putea ca anumite „dovezi” să apară și să-ți demoleze această încredere?

Anamaria Prodan: „Niciodată. Pentru că soțul meu, din ziua în care ne-am căsătorit și am jurat la biserică, ne-am promis că vom închide ochii unul lângă celălalt, înconjurați de copii.

Aceste apariții Raiciu, Maiciu, Paiciu sau cum le cheamă sunt total neinteresante. Familia mea nu este curioasă nici măcar să le întâlnim sau să le ascultăm poveștile. În general, când mai primim telefoane anonime, în miez de noapte, cu mizerii și înjurături, eu aplic limbajul cumplit de stadion și de frică închid imediat, deoarece soțul meu este mult prea fin ca să înjure pe cineva.

Îți mai spun ceva: Eu, care am trăit toată viața între bărbați, pot să spun așa: bărbații care au acasă soții dedicate, deștepte, frumoase, faimoase sau nu, femei cu cariere construite superb, copii de vis, deștepți, olimpici la școală, și averi făcută cu greu și cu trudă, nu au cum sa facă așa ceva.

Niciun bărbat adevărat nu alege femei-păpădii, care sunt deja „suflate” de toți! Acest bărbat adevărat îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat în viață și va respecta cu sfințenie familia, ca pe o icoană! Bineînțeles că mai există și bărbați care nu au ce le trebuie în pantaloni și fac pasiuni pentru astfel de păpădii, dar nu pot fi numiți bărbați… În veci nu pot sta cu capul în sus în societate, deoarece când le apar prietenii la masă unicul lucru pe care îl pot face este să schimbe impresii despre păpădie (n.r. Prodanca râde din nou). De ei întotdeauna se va alege praful și pulberea, pentru că acești bărbați nu au încredere în ei și caută confirmări, nu în femei adevărate, ci la astfel specimene.

Aceste confirmări nu le vor primi niciodată de la  vânzătoarele de plăceri, deoarece acestea se vând pe bani și spun doar ceea ce vor să audă acești bărbați. Vor sfârși fără niciun ban, aruncați în șanț, iar păpădia va pleca mai departe să facă o nouă victimă. Dragi, bărbați, vă rog să țineți cont de sfaturile mele, să stați alături de familiile voastre toată viața, să vă respectați soțiile cu care ați făcut averi, să vă iubiți și educați copiii și să lăsați în urma voastră istorie, nu pârjol.

(Florentina Raiciu)

ProSport: Tot „gurile rele” spun că tu stai în România, el în Dubai…

Anamaria Prodan: „Așa spun? Păi greșesc, că stau în Arabia Saudită. Gurile astea sunt tot de aur? Noi mai și muncim. Eu nu-s femeie întreținută de bărbat, cu program de coafor, manichiură, pedichiură, bronzat, cafea zilnic!

Eu am afaceri. Laur are de antrenat. Copiii stau lângă Laur mereu. Are grijă de ei secundă de secundă. Educația pe care eu și Laur le-am dat-o copiilor este una aleasă. Școlile la care merg sunt la fel de alese.

Eu și soțul meu am înțeles că cea mai mare investiție este în educația copiilor. Eu vin acasă în secunda în care am terminat ori filmări, ori transferuri, ori alte afaceri! Lui îi e imposibil să plece în România sau America, pentru că antrenează full-time, nu part-time.

Avem afaceri peste tot în lume, pe care Laur le pune la punct și de care eu trebuie să mă ocup! Un antrenor nu poate pleca de la echipă când vrea. Înțelegeți? Asta au construit Prodanca și Reghe, familia asta minunată, plină de dragoste și respect, acoperită de o încredere de aur! După chipul și asemănarea nostră sunt și copiii noștri, deci aici vorbim despre o dinastie Reghecampf-Prodan, care va fi dusă zeci de ani mai departe cu cinste și onoare”

 

„Dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant!”

ProSport: Cum sunteți „împărțiți” prin lume?

Anamaria Prodan: „Păi puțin diferit față de anul trecut. Mici modificări. Sarah este în America, Luca pleacă în America la facultate. Reghe mic, lipit de Reghe mare în Arabia Saudită. Rebecca, la Milano, la facultate. Eu, între ei toți, ca un titirez. Îi acopăr cu o dragoste împinsă la nebunie, iar dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant! Eu, spre exemplu, sunt acasă, în Arabia Saudită, un am întâlniri peste întâlniri și pregătesc campania de transferuri de vară”.

(Gigi Becali, patronul lui FCSB)

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana” – declarația atribuită de PlaySport unei persoane din anturajul lui Gigi Becali.

Răzvan Bucur / Redactor
Editor la ProSport.ro din 2019. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu 7 ani de experiență în presa online la publicații precum Realitatea, Libertatea și Mediafax. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Decizie pentru toți românii care locuiesc la BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
Decizie pentru toți românii care locuiesc la BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…