Imagini spectaculoase cu viitorul stadion al Stelei! FOTO & VIDEO | Cum va arăta arena din Ghencea

18 feb 2019 3439 afişări Fotbal Intern
Imagini spectaculoase cu viitorul stadion al Stelei! FOTO & VIDEO | Cum va arăta arena din Ghencea
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Astăzi, la sediul Guvernului a avut loc o conferinţă de presă la care au participat ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei şi consilierul Premierului, Gică Popescu. Compania Naţională de Investiţii a prezentat o machetă a noului stadion al Stelei, din Ghencea.

Gheorghe Popescu recunoaşte că lucrările au început foarte târziu, dar va face tot posibilul pentru ca stadioanele să fie gata în timp util: "Dorim ca aceste stadioane să fie gata şi vor fi gata. Chiar dacă vor fi gata în proporţie de 90%, asta nu înseamnă cu nu vor fi folosite. Aceste stadioane vor fi operative pentru acest turneu final. Echipele care vor veni la Bucureşti se vor putea antrena pe aceste stadioane.

Nu facem aceste stadioane doar pentru EURO 2020, care va dura două săptămâni. În momentul în care vom avea toate stadioanele gata, Bucureştiul va putea organiza Campionate Europene de juniori, de fotbal feminin, de rugby, din doi în doi ani. Este important să avem stadioanele gata, ca să demonstrăm că atunci când ne asumăm un lucru, îl putem face", a spus Popescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Stadionul Steaua

La data de 07.02.2019 s-a emis Autorizaţiad de construire de către Primăria Sector 6 Bucureşti

La data de 13.02 2019 CNI a notificat ISC cu pivire la începerea lucrărilor în termen de 10 zile, conform prevederilor legale în domeniu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.