Hoţii i-au spart casa lui Gică Hagi! "Regele" era plecat în Italia pentru a negocia transferul fiului său! UPDATE | Reacţia reprezentanţilor poliţiei

6 ian 2018 10914 afişări Fotbal Intern
Hoţii i-au spart casa lui Gică Hagi! "Regele" era plecat în Italia pentru a negocia transferul fiului său! UPDATE | Reacţia reprezentanţilor poliţiei

UPDATE Reprezentanţi ai IPJ Ilfov au reacţionat, pentru MEDIAFAX, după ce hoţii i-au spart casa lui Gică Hagi.

„În ambele cazuri, jafurile au fost anunţate cu mult după ce au avut loc, de către nişte angajaţi”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

Nici ambasadorul şi nici Gheorghe Hagi nu se aflau acasă în momentul în care a avut loc spargerea, iar până în acest moment, nu s-a putut stabili prejudiciul. În cazul oficialului din Pakistan, furtul a fost descoperit de secretara sa, care a găsit casa în dezordine.

„S-a constituit un dosar penal pentru furt calificat. Poliţia are un cerc de suspecţi”, menţionează sursa precizată.

Referitor la incidentul din casa ambasadorului, Jandarmeria Capitalei precizează că, în baza protocoalelor încheiate, se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu un jandarm.

„Obiectivul este situat într-un complex de vile şi se învecinează cu proprietăţi private , vile cu 1,2 etaje. Jandarmul nu are vizibilitate şi nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv, iar reşedinţa nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenţia asupra faptului că se întâmplă ceva in interior”, arată sursa menţionată.

De asemenea, Jandarmeria susţine că pătrunderea în interiorul reşedinţei ambasadorului nu s-a făcut prin zona supravegheată de angajatul structurii.


Patronul echipei campioane Viitorul, Gică Hagi, nu a avut Sărbători de Iarnă prea plăcute. Zilele acestea, vila s-a din Pipera a fost călcată de hoţi, iar poliţiştii nu i-au prins încă pe făptaşi.

Hagi nu a fost în ţară în acestă perioadă, el fiind plecat la Firenze, în Italia, acolo unde a tratat cu oficialii Fiorentinei revenirea fiului său Ianis la Viitorul. Între timp, angajaţii săi l-au anunţat că vila din Pipera a fost prădată. Jaful a fost raportat la poliţie, dar răufăcătorii sunt încă în libertate. Deocamdată nu se cunosc pagubele suferite.

"Regele" nu e singurul care a avut de suferit. Şi reşedinţa vecinului său, ambasadorul Pakistanului, a fost "vizitată" de către hoţi, aceştia nefiind observaţi de către jandarmii care asigurau paza casei demnitarului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.