Hagi a cerut explicaţii şi a ridicat tonul, iar Dragnea a intervenit. Răspunsul primit din partea liderului PSD: "O să se bată cu Olguţa"

16 apr 2018 14293 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Hagi a cerut explicaţii şi a ridicat tonul, iar Dragnea a intervenit. Răspunsul primit din partea liderului PSD: "O să se bată cu Olguţa"

Gică Hagi a primit un răspuns din partea preşedintelui Camerei Deputaţior, Liviu Dragnea, după ce "Regele" s-a plâns de lipsa unui stadion modern în oraşul Constanţa. 

Liviu Dragnea i-a transmis celui mai mare fotbalist român că un stadion poate fi construit în Constanţa, dar doar la solicitarea autorităţilor locale: "Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa.

E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa (n. red - Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi cea care a girat infiinţarea clubului CS U Craiova şi construirea noului stadion "Ion Oblemenco"), să vedem care e mai frumos!", a declarat Liviu Dragnea pentru Gazeta Sporturilor.

La începutul lunii aprilie, "Regele" a reproşat conducătorilor ţării că investesc în infrastructură în toată ţara, mai puţin în oraşul său natal, Constanţa. Nemulţumirea patronului de la Viitorul vine după ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunţat că în următorii ani vor fi construite mai multe stadioane: "Poate auzim că se face un stadion şi la Constanţa! Se fac stadioane în toată ţara! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune, numai la Constanţa nu se poate. Nu se poate! Şi sunt la bani... Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie... Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem?", a spus Hagi într-o conferinţă de presă, vizibil iritat.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.