Gigi Becali, furibund: "Vreţi să facem noi şi cu Borcea toată puşcăria României?" Planul finanţatorului FCSB: "Vă promit asta! Într-un an va fi gata"

2 mai 2018 21134 afişări Fotbal Intern
Gigi Becali, furibund: "Vreţi să facem noi şi cu Borcea toată puşcăria României?"  Planul finanţatorului FCSB: "Vă promit asta! Într-un an va fi gata"

Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresa autorităţilor după ce vărul său Ioan a fost eliberat din penitenciar. De asemenea, conducătorul trupei lui Dică a anunţat că va intra în politică, urmând ca într-un an să înfiinţeze un partid.

"Este o veste bună pentru familie eliberarea lui Giovani, o decizie normală. Chiar trebuia să vină mai repede acasă. Normal era ca şi Victor să vină acasă. Vineri are şi el recurs. Nu cumva vreţi să facem noi, Becali, după ce familia noastră a făcut 100 de ani de puşcărie, închisoare acum pentru toată corupţia din România? Văd că toţi ăia care care au furat sutele de milioane au făcut câte un an şi trei luni, un an jumătate. Văd că Victor stă de aproape cinci ani în puşcărie şi nici măcar nu are nicio vină că s-au vândut nişte fotbalişti, doar că era fratele lui Giovanni. Vreţi să facem noi, familia Becali şi cu Borcea, toată puşcăria României?", a spus Gigi Becali la B1 TV.

Apoi, a continuat: "Borcea are 4 ani şi jumătate de când stă în puşcărie pentru că a vândut nişte fotbalişti. Fotbalişti ai lui Dinamo, adică ai lui. De la cine a furat dacă la Dinamo era el acţionar? Să zicem că nu a plătit taxe, dar a plătit apoi prejudicii şi văd că stă tot în puşcărie. Alţii care au furat sunt afară. Şi nici nu au plătit prejudicii. Bă, e o viaţă de om cinci ani!

Lăsaţi oamenii în pace să se elibereze. Ce vreţi? Să scoateţi toată corupţia din România cu familia Becali şi Cristi Borcea? Scoteţi-o, mă, dar vă vede Dumnezeu! Eu vă promit că în curând îmi fac partid. Peste un an va fi gata. Mie mi-a fost frică de binom înainte. Acum nu mai au curaj să dea puşcărie pentru că nu mai e Oprea (n. red - Gabriel Oprea, General, fost ministru şi unul dintre cei mai influenţi oameni din România ultimilor ani)".

Iar gândul unui nou partid nu e ceva nou pentru Gigi Becali. În 2004, latifundiarul din Pipera a preluat frâiele formaţiunii de dreapta "Partidul Noua Generaţie", pe care l-a condus alături de Raul Volcinschi şi Pompiliu Manea. În 2008, PND a obţinut 2,27% dintre voturile exprimate pentru membrii Camerei Deputaţilor şi 2,53% dintre voturile pentru membrii Senatului. În 2017, Becali şi-a anunţat intenţia de a reveni în politică, iar oameni din conducerea PRM au transmis că omul de afaceri va "accesa" alianţa BINE, formată din PRU, PRM şi PND.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.