Gică Popescu a "rupt" relaţia cu fraţii Becali: "Vorbim de sărbători şi cam atât!". "Baciul" e "la cuţite" şi cu Anghel Iordănescu

31 ian 2019 8905 afişări Fotbal Intern
Gică Popescu a "rupt" relaţia cu fraţii Becali: "Vorbim de sărbători şi cam atât!". "Baciul" e "la cuţite" şi cu Anghel Iordănescu

Gică Popescu (51 de ani) nu are de gând să mai candideze la preşedinţia FRF vreodată, după dezamăgirea trăită în 2014, când cu o zi înainte de scrutinul de la Casa Fotbalului a fost condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. "Baciul" spune că şi relaţiile fraţii Becali, condamnaţi şi ei în dosar, s-au răcit.

Popescu era pregătit să preia şefia FRF în 2014, având în spate o echipă întreagă de oameni care să-i fie alături în proiectele de reabilitare a fotbalului românesc. Cu o zi înainte de alegeri, în 2014, a venit decizia finală în Dosarul Transferurilor, proces care s-a întins pe mai mulţi ani. "Baciul" a fost condamnat şi, astfel, Răzvan Burleanu a câştigat alegerile şi a devenit şeful Casei Fotbalului.

De asemenea, spune că relaţiile cu fraţii Becali - care au partea lor de vină în condamnarea lui - s-au răcit foarte mult.

”(n.r. Vă mai doriţi să fiţi preşedinte?) Niciodată. Nu mai am motivaţia anterioară. Aveam şi motivaţie, şi echipă, şi o echipă incredibilă. Pentru a face lucruri trebuie motivaţie, să te trezeşti, să mergi să rupi munţii. Fără motivaţie, fără pasiune, nu reuşesti niciodată. (n.r. V-aţi împăcat cu Iordănescu?) Nu, nu mai vorbesc cu dânsul. (n.r. Cu fraţii Becali în ce relaţii sunteţi?) Ne salutăm, vorbim de sărbători, ”la mulţi ani” şi cam atât”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Gică Popescu, "la cuţite" cu Anghel Iordănescu de mai mulţi ani

"Baciul" şi Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al Generaţiei de Aur, nu-şi mai vorbesc de câţiva ani, după ce Popescu s-a supărat pentru un gest făcut de "Tata Puiu", care nu are legătură cu fotbalul, spune fostul căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei. "Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Nu mai vreau să vorbesc despre el. Ne-am întâlnit la un eveniment şi nu l-am salutat. Şi el a evitat să dea ochii cu mine!”, a dezvăluit Gică Popescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.